1. Home
  2. Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche

Sinds onze oprichting in 2001 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijfsrecherche bureau, met vestigingen in Utrecht en Amsterdam. Discretie en kwaliteit vormen de basis voor onze bedrijfsrecherche diensten en vaak kunnen wij al op zeer korte termijn een onderzoek voor u starten. Neem voor spoed opdrachten graag telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Wat kost een bedrijfsrecherche onderzoek?

Het is lastig aan te geven wat de kosten zijn voor een recherche onderzoek voor bedrijven, omdat de inzet per geval afwijkend is. Wel kan er, aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek, een plan van aanpak in offerte worden opgesteld om het bedrijfsrecherche onderzoek zo effectief mogelijk in te zetten. In deze offerte wordt het onderzoeksdoel vastgesteld en gekoppeld aan een heldere kostenstructuur per onderzoek dag aan de hand van een uurtarief.

Veelal kunnen wij al op zeer korte termijn een bedrijfsrecherche onderzoek in gangĀ  zetten. Neem contact op voor de mogelijkheden

Soorten bedrijfsrecherche onderzoek

Als recherchebureau kunnen wij voor u verschillende bedrijfsrecherche onderzoeken verzorgen. Wij zijn zowel gespecialiseerd in het observeren van personen of objecten als het interviewen van medewerkers of andere betrokkenen. Tijdens al onze recherche onderzoeken voor bedrijven wordt u door uw vaste contactpersoon gedurende het gehele onderzoek op de hoogte gehouden van de voortgang en kosten. Op het gebied van bedrijfsrecherche doen wij verschillende onderzoeken, zoals onderstaand weergegeven. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verhaalonderzoek

Bedrijfsfraude aantonen

Ziekteverzuim onderzoek

Concurrentiebeding onderzoek

Pre-employment screening

Onze aanpak van een bedrijfsrecherche onderzoek

Door onze jarenlange ervaring als bedrijfsrecherche bureau kunnen wij vaak een andere kijk geven op de situatie. Door met u mee te denken en eventueel nauw samen te werken met uw advocaat kan een beter eindresultaat worden bereikt. Bij alle door ons aangeboden onderzoeken houden wij ons aan de geldende wet en regelgeving alsmede aan onze gedragscode. Al onze bedrijfsrecherche en prive detective diensten worden door snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Wij werken bij onze bedrijfsrecherche onderzoeken aan de hand van een duidelijke offerte bestaande uit de volgende punten:

Aanleiding:
Hier beschrijven we in het kort waarom u een mogelijk bedrijfsrecherche onderzoek wenst in te zetten.

Doelstelling:
Wat is het resultaat wat u verwacht met bedrijfsrecherche onderzoek het onderzoek te behalen.

Plan van aanpak:
Hoe gaan wij het bedrijfsrecherche onderzoek aanpakken en welke stappen worden hierin ondernomen en op welke momenten contact met u wordt onderhouden.

Rapportage:
Van al onze werkzaamheden zal een rechtsgeldige rapportage worden opgesteld. Bij observatie werkzaamheden zal deze ondersteund worden door beeldmateriaal.

Planning:
De recherche werkzaamheden zullen worden uitgevoerd volgende de met u overeengekomen planning.

Begroting Tarieven:
Afhankelijk van het soort bedrijfsrecherche onderzoek kan er vooraf aangegeven worden hoeveel de onderzoekskosten gaan worden. Bij veel onderzoeken is dit echter niet op voorhand te zeggen. Dan wordt u tijdens het overleg telkens op de hoogte gehouden van de bestede uren en het afgesproken uurtarief.

Afronding bedrijfsrecherche onderzoek

Na afronding van de werkzaamheden wordt door ons normaliter een rapportage opgesteld waarin de bevindingen worden weergegeven. Deze rapportages zijn rechtsgeldig en dus te gebruiken in een eventuele rechtszaak. Naast deze rapportage wordt ook advies gegeven hoe soortgelijke gevallen in de toekomst mogelijk zijn te voorkomen.

Persoonlijk advies

Wanneer u een mogelijk bedrijfsrecherche onderzoek heeft welke u met ons wilt besproken is dat in eerste instantie vrijblijvend mogelijk. We kijken dan kort naar de haalbaarheid en mogelijkheden welke er zijn. Neem hiervoor via onderstaande buttons contact met ons op.

QUSO BV voldoet ruim aan alle wettelijk gestelde eisen. Lees hier alle eisen waar een Recherchebureau aan moet voldoen >>

Menu