1. Home
  2. Sweep diensten

Sweep diensten

Sweep diensten ook wel TSCM, Technical Surveillance Counter-Measures genoemd staat voor het sweepen (onderzoeken) van een bepaalde ruimte en objecten op de aanwezigheid van afluisterapparatuur. U staat er misschien niet bij stil, maar er bestaat wel degelijk kans op de aanwezigheid van afluisterapparatuur binnen uw bedrijf, woning en auto. Uw bedrijf kan hierdoor ernstige risico’s lopen en schade oplopen door het uitlekken van vertrouwelijke informatie.

Ben u op zoek naar anti spy- & afluisterapparatuur?
Voor het kopen van anti afluisterapparatuur en spy producten kunt u hier terecht: www.Sitcon.nl

Steeds vaker komt het voor dat concurrenten, zakelijk of in de persoonlijke sfeer gebruik maken van afluistertechnieken om vertrouwelijke en belastende informatie te verkrijgen. Deze apparatuur is tegenwoordig steeds makkelijker te verkrijgen en wordt meer en meer ingezet. Wilt u controleren of u wordt afgeluisterd? QUSO BV kan u daarbij van dienst zijn met een TSCM sweep. Wij doen een TSCM sweep met uiterst professionele opsporingsapparatuur, waarmee elk afluisterapparaat op te sporen is. Zo doen wij onder andere TSCM Sweep van:

  • Directiekantoren
  • (mobiele) Telefoons
  • Computers / laptops
  • Vergaderruimten
  • Auto’s
  • Woningen

Hoe gaat een TSCM Sweep in zijn werk?

Bij een TSCM Sweep wordt in eerste instantie grondig fysiek gezocht en vervolgens met de daarvoor speciaal ontworpen apparatuur verschillende metingen gedaan. Op deze wijze worden alle punten in een ruimte of auto onderzocht om zo vast te stellen of er ongewenste opname apparatuur zoals bv een zender, spycamera’s, gps trackers en verborgen  afluisterapparatuur aanwezig is. De TSCM Sweeps  die wij doen pakken wij altijd grondig en zeer professioneel aan waarbij wij er altijd vanuit gaan dat er ook daadwerkelijk afluisterapparatuur aanwezig is. Doordat deze onderzoeken naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur grondig worden uitgevoerd en uit meerdere deelonderzoeken bestaan nemen deze al snel enkele uren in beslag,

Kosten TSCM Sweep

De kosten voor een TSCM Sweep hangt van verschillende factoren af. Zo bepaald de oppervlakte en de plaats van de locatie in grootte mate de onderzoeksprijs, maar ook zaken als de aanwezigheid van bv meerdere computers kan invloed hebben op de prijs. Een professione TSCM sweep wordt ook altijd door 2 experts gedaan De prijzen beginnen bij zo’n 1000 euro exclusief BTW. Het is altijd mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Afspraak TSCM Sweep

Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal op zeer korte termijn mogelijk de TSCM Sweep in te plannen. Het is zelfs mogelijk en soms zelfs wenselijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. Dit natuurlijk altijd in overleg. Onze professionele experts die de TSCM Sweep komen doen zullen met u een afspraak plannen en de zaken met u bespreken en waarbij wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden valt.

Rapportage TSCM Sweep

Desgewenst zal van de door onze experts gedane TSCM Sweep een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto’s van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen.

Vanzelfsprekend worden alle TSCM Sweep opdrachten uiterst discreet en met zorg door alle betrokken personen uitgevoerd.

Menu