Over QUSO BV

Bedrijfsrecherche, Prive Detective en (Hotel) Beveiliging zijn de drie divisies QUSO BV. Na onze oprichting in 2001 zijn wij als familiebedrijf uitgegroeid tot een professioneel beveiliging- en recherchebureau en hebben ons steeds weer aangepast aan de vraag in de markt van beveiliging- en recherchediensten. Met onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam bieden wij door heel Nederland totaaloplossingen op recherche en beveiligingsgebied voor zowel particulieren als bedrijven.

Als particulier recherchebureau hebben wij van het Ministerie van Justitie het erkenningsnummer POB 821 en als particulier beveiligingsbureau ND 1579

Op dit moment hebben wij de beschikking over een sterk team van ervaren en gedreven particulier onderzoekers en beveiligers om u van dienst te zijn in uiteenlopende diensten. Het merendeel van onze medewerkers heeft op het gebied van veiligheid en recherche veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende overheidsdiensten, wat heeft bij gedragen aan het feit dat wij nu al jaren een gerenommeerd beveiliging- en recherchebureau zijn in Nederland. Discretie en kwaliteit vormen de basis voor onze diensten en met onze effectieve en zorgvuldige aanpak onderscheiden wij ons van andere recherchebureaus.

Met een vergunning van het Ministerie van Justitie voor het uitoefenen van onderzoekswerkzaamheden en beveiligingsdiensten kunnen wij de volgende klantgroepen van dienst zijn:

  • Ondernemingen
  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Advocatuur
  • Particulieren
  • Gemeenten
  • Verenigingen

Snel & Discreet

Al onze diensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd door gediplomeerd personeel. Er wordt een heldere kostenopbouw gehanteerd en uw vaste contactpersoon binnen QUSO BV houdt u op de hoogte over de voortgang van het onderzoek.