1. Home
 2. Prive detective

Prive detective

Prive Detective

Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende soorten privé detective onderzoeken en werken in zowel binnen- als buitenland. Sinds onze oprichting in 2001 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend prive detective bureau met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Maaseik (België). Snel, flexibel en breed inzetbaar staan we voor uw klaar.

Wij beschikken over een vergunning van het Ministerie van Justitie (POB 821) en al onze bevindingen als Prive detective kunnen worden gebruikt in een mogelijke rechtszaak.

Onze divisie prive detective richt zich volledig op de particuliere markt en staat al jaren voor kwalitatief en hoogwaardig onderzoek. Veelal zijn de door ons uitgevoerde prive detective onderzoeken gericht op het schaduwen of observeren van de (ex-)partner in verband met alimentatie of overspel, maar u kan ook voor andere prive detective diensten bij ons terecht.

Onze prive detectives hebben een ruime ervaring in verschillende soorten recherche onderzoek en zijn in het bezit van de wettelijk vereiste diploma’s. Op deze manier kan het verkregen bewijs gebruikt worden in een eventuele rechtszaak en hierin van doorslaggevende waarde zijn.

Werkgebied van onze prive detectives

Met onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Maaseik (België) bieden wij landelijk totaaloplossingen het gebied van prive detective onderzoeken. Ook is het mogelijk in het buitenland prive detective onderzoek te laten verrichten. Zo zijn wij al meerdere malen ingezet om op zakenreizen en vakanties de gedragingen in kaart te brengen. Wanneer het prive detective onderzoek daar om vraagt kunnen we hier bij ook eventueel terugvallen op ons internationale netwerk van prive detective bureaus.

Wat kost het inhuren van een prive detective?

U kunt al een prive detective onderzoek laten uitvoeren vanaf € 890,- per dag. Afhankelijk van het door u gewenste prive detective onderzoek wordt vooraf een prijs per uur en looptijd afgesproken met een ‘urenplafond’, zodat u steeds controle heeft over de gemaakte kosten en voortgang. Verder wordt u per onderzoek dag door uw vaste contactpersoon binnen QUSO prive detective BV op de hoogte gehouden over de voorgang van het detective onderzoek.

Informatie welke wij nodig hebben om de kosten van het prive detective onderzoek te bepalen zijn onder andere:
– Waar vindt het onderzoek plaats
– Welk vervoer gebruikt de persoon
– Welke tijdstippen en op welke dagen dient het prive detective onderzoek plaatst te vinden.

De inzet van prive detective gebeurt vaak per dagdeel nadat in overleg is besproken wanneer er de meeste kan is om de doelstelling van het prive detective onderzoek te halen. Op deze manier kan er zo efficiënt mogelijk met uw budget worden omgegaan.

QUSO BV voldoet ruim aan alle wettelijk gestelde eisen. Lees hier alle eisen waar een Recherchebureau aan moet voldoen >>

Aanpak Prive Detective QUSO BV

Wij werken bij onze privé detective onderzoeken aan de hand van een duidelijke offerte bestaande uit de volgende punten:

 1. Aanleiding:
  Hier beschrijven we in het kort waarom u een mogelijk prive detective onderzoek wenst in te zetten.
 2. Doelstelling:
  Wat is het resultaat wat u verwacht met prive detective onderzoek het onderzoek te behalen.
 3. Plan van aanpak:
  Hoe gaan wij het prive detective onderzoek aanpakken en welke stappen worden hierin ondernomen en op welke momenten contact met u wordt onderhouden.
 4. Rapportage:
  Van al onze werkzaamheden zal een rechtsgeldige rapportage worden opgesteld. Bij observatie werkzaamheden zal deze ondersteund worden door beeldmateriaal.
 5. Planning:
  De detective werkzaamheden zullen worden uitgevoerd volgende de met u overeengekomen planning. Door onze flexibele organisatie zijn privé-detective onderzoeken meestal al op zeer korte termijn te starten. Soms zelfs dezelfde dag nog als de dag van aanvraag.
 6. Begroting Tarieven:
  Afhankelijk van het soort prive detective onderzoek kan er vooraf aangegeven worden hoeveel de onderzoekskosten gaan worden. Bij veel onderzoeken is dit echter niet op voorhand te zeggen. Dan wordt u tijdens het overleg telkens op de hoogte gehouden van de bestede uren en het afgesproken uurtarief. Met u is ook een urenplafond af te spreken zodat u nooit meer kosten maakt dan vooraf besproken.

Hoe verloopt een prive detective onderzoek?

Wanneer wij een onderzoek zijn gestart zal er frequent contact zijn met u en onze projectleider zijn. In dit contact wordt met u de inzet en onderzoekmethodes afgestemd om zo samen tot het beste onderzoekresultaat te komen. Uw inbreng is van belang om het onderzoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, waarbij u zo ook zelf grip houdt op het verloop en de kosten.

Intake gesprek met een Prive Detective:

Wanneer u op het punt staat om een prive detectivebureau in te schakelen en u heeft een groter onderzoek dan enkel wat uitzoekwerk, dan is het te adviseren een persoonlijk intake gesprek te houden. In dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het prive detective bureau en kunt u ook vragen naar de resultaten in vergelijkbare zaken.

Zelf prive Detective onderzoek doen?

Hoewel het doen van privé detective onderzoek specialisten werk is zijn er tegenwoordig ook een hoop producten op de markt waarmee u zelf (voor) onderzoek kan doen. Te denken valt bijvoorbeeld aan speciale Voice recorders en GPS trackers. Al deze producten zijn te koop bij Sitcon.nl. Let er op dat voor zelf uitgevoerd onderzoek andere wetgeving geldt en mede daardoor eventueel bewijs vaak niet wordt toegelaten in een rechtszaak. Schakel bij twijfel daarom altijd de prive detective specialist in. Wij werken natuurlijk ook met de meest geavanceerde apparatuur in onze privé detective onderzoeken wanneer de situatie dat vraagt.

Menu