1. Home
  2. Prive detective

Prive detective

Op zoek naar betrouwbare prive detective diensten? Bij ons gespecialiseerde prive detective bureau bieden wij een breed scala aan onderzoeksactiviteiten, waaronder het onderzoeken van overspel, het uitvoeren van achtergrond checks en alimentatie onderzoek. Met onze oprichting in 2001 hebben we een sterke reputatie opgebouwd als een toonaangevend prive detective bureau met vestigingen in Utrecht en Amsterdam. Wanneer u snel een particulier onderzoeker nodig heeft, raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we zo snel als mogelijk met uw opdracht kunnen starten.

Hoe verloopt een Prive Detective onderzoek?

Met onze jarenlange ervaring als prive detective bureau kunnen wij u een frisse blik bieden op uw situatie. Door met u mee te denken en indien nodig nauw samen te werken met uw advocaat, streven we naar een optimaal eindresultaat. Bij al onze onderzoeken houden wij ons strikt aan de geldende wet- en regelgeving, evenals onze gedragscode. Onze prive detective diensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd.

Onze werkwijze bij prive detective onderzoeken omvat de volgende stappen:

Intake

We beginnen met een telefonisch of persoonlijk intakegesprek, waarin we het prive detective onderzoek bespreken en alle afspraken vastleggen. We beoordelen wat we voor u kunnen betekenen en geven u een indicatie van de kosten van het prive detective onderzoek. Op basis hiervan stellen we een gedetailleerde offerte op.

Werkzaamheden

Gedurende het prive detective onderzoek houden we u op afgesproken momenten op de hoogte van de voortgang en plannen we eventuele vervolgstappen op basis van onze bevindingen. U heeft te allen tijde controle over de bestede uren en kosten tijdens het onderzoek.

Rapportage

Na afronding van het onderzoek stellen we een rechtsgeldige rapportage op. Indien relevant, ondersteunen we onze bevindingen met beeldmateriaal bij observatie werkzaamheden.

Kosten van het inhuren van een prive detective:

De kosten van een prive detective onderzoek worden vooraf bepaald op basis van het type onderzoek dat u wenst. We spreken een prijs per uur en de verwachte duur van het onderzoek af, met een “urenplafond” om de kosten te beheersen. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van het detective onderzoek door uw vaste contactpersoon binnen ons bureau. Om de kosten van het prive detective onderzoek te bepalen, hebben we informatie nodig zoals:

  • Locatie van het onderzoek
  • Vervoersmiddelen van de betreffende persoon
  • Tijdstippen en dagen waarop het onderzoek moet plaatsvinden

Onze inzet als prive detective gebeurt vaak per dagdeel, na overleg om de meest geschikte momenten te bepalen om de doelstellingen van het onderzoek te behalen. Op deze manier kunnen we efficiënt omgaan met uw budget.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Prive Detective Diensten – Nationaal en Internationaal:

Met onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam bieden wij landelijk totaaloplossingen op het gebied van prive detective onderzoeken. Daarnaast voeren we ook onderzoeken uit in het buitenland. We hebben al meerdere keren opgetreden als prive detective tijdens zakenreizen en vakanties om gedragingen in kaart te brengen. Indien nodig kunnen we ook gebruikmaken van ons internationale netwerk.

Bij ons prive detective bureau bieden wij een breed scala aan onderzoeken om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Hier zijn enkele voorbeelden van de prive detective onderzoeken die wij uitvoeren:

Welke soorten Prive detective onderzoeken doen wij?

Alimentatie onderzoek

Als uw ex-partner geen partneralimentatie betaalt, kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Helaas komt het vaak voor dat uw ex-partner belangrijke informatie achterhoudt om onder de betaling van alimentatie uit te komen. Bij ons kunt u een privé detective inhuren die onderzoekt of uw partner samenwoont met iemand anders of een arbeidsbetrekking heeft. We voeren gedurende een langere periode een grondig onderzoek uit, waardoor we met zekerheid kunnen vaststellen of er sprake is van deze situatie. Aan het einde van het onderzoek ontvangt u een professioneel rapport.

Overspel onderzoek

Wanneer u vermoedt dat uw partner vreemdgaat of overspel pleegt, wilt u zo snel mogelijk duidelijkheid. Op dat moment kunt u uw eigen beslissingen nemen en beter begrijpen waar u aan toe bent. Het bewijzen van overspel is vaak een uitdaging, aangezien het onopgemerkt volgen van uw partner emotioneel belastend is en veel tijd vergt. Bij ons kunt u een privé detective inhuren die dit voor u onderzoekt. Door middel van foto’s en video’s kunnen we uiteindelijk aantonen of er sprake is van overspel. Het volledige onderzoek wordt met uiterste discretie uitgevoerd en de resultaten worden persoonlijk aan u gerapporteerd.

Achtergrond informatie onderzoek

Met ons achtergrondinformatie onderzoek kunnen we u helpen bij het lokaliseren van vermiste personen, het verkrijgen van adresgegevens van individuen of bedrijven, en inzicht geven in vermogensposities. Daarnaast kunnen we informatie verstrekken over iemands werkgelegenheid, uitkeringsstatus en betrokkenheid bij faillissementen. Deze informatie is van essentieel belang wanneer u vorderingen heeft op iemand of wanneer u op het punt staat om zaken te doen. Ons achtergrondinformatie onderzoek is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

Overige prive detective onderzoek

Naast de genoemde voorbeelden staan we klaar om u te helpen bij andere onderzoeken die u nodig heeft. Stuur ons uw vraag over het gewenste prive detective onderzoek voor meer informatie en wij zullen snel reageren met de mogelijkheden die we kunnen bieden.

Een gesprek met een Prive Detective aanvragen

Wanneer u een vraagstuk heeft welke u met ons wilt besproken is dat in eerste instantie vrijblijvend mogelijk. We kijken dan kort naar de haalbaarheid en mogelijkheden welke er zijn voor het gewenste Prive Detective onderzoek. Neem hiervoor via onderstaande buttons contact met ons op.

Een privé detective heeft de bevoegdheid om een persoon te achtervolgen en spioneren. Dit doet een privé detective door bijvoorbeeld mensen op te sporen, computers te onderzoeken, voertuigen te volgen en personeel na te trekken.

De bevoegdheden van een privé detective zijn hetzelfde als die van een gewone burger. Een privé detective mag dus niet een persoon aanhouden, iemands woning binnendringen, iemand fouilleren of telefoongesprekken afluisteren.

Iemand laten schaduwen door een privé detective is toegestaan in een situatie waarin een persoon van iets verdacht wordt, zonder dat hier onomstotelijk bewijs voor is. Voorbeelden hiervan zijn werknemers die zich onterecht hebben ziekgemeld, partners die mogelijk vreemdgaan of ex-partners die mogelijk een relatie hebben en zodoende geen recht hebben op alimentatie. Door het inzetten van een privé detective kan de persoon voor een langere periode geobserveerd worden om te achterhalen of de verdachtmakingen terecht zijn.