1. Home
  2. Prive detective

Prive detective

Prive Detective

Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende soorten privé detective onderzoeken en werken in zowel binnen- als buitenland. Sinds onze oprichting in 2001 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend prive detective bureau met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Maaseik (België). Snel, flexibel en breed inzetbaar staan we voor uw klaar.

Wij beschikken over een vergunning van het Ministerie van Justitie (POB 821) en al onze bevindingen als Prive detective kunnen worden gebruikt in een mogelijke rechtszaak.

Onze divisie prive detective richt zich volledig op de particuliere markt en staat al jaren voor kwalitatief en hoogwaardig onderzoek. Veelal zijn de door ons uitgevoerde prive detective onderzoeken gericht op het schaduwen of observeren van de (ex-)partner in verband met alimentatie of overspel, maar u kan ook voor andere prive-detective diensten bij ons terecht.

Onze prive detectives hebben een ruime ervaring in verschillende soorten recherche onderzoek en zijn in het bezit van de wettelijk vereiste diploma’s. Op deze manier kan het verkregen bewijs gebruikt worden in een eventuele rechtszaak en hierin van doorslaggevende waarde zijn.

Werkgebied van onze prive detectives

Met onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Maaseik (België) bieden wij landelijk totaaloplossingen het gebied van prive-detective onderzoeken. Ook is het mogelijk in het buitenland prive detective onderzoek te laten verrichten. Zo zijn wij al meerdere malen ingezet om op zakenreizen en vakanties de gedragingen in kaart te brengen. Wanneer het prive-detective onderzoek daar om vraagt kunnen we hier bij ook eventueel terugvallen op ons internationale netwerk van prive detective bureaus.

Wat kost het inhuren van een prive-detective?

U kunt al een prive-detective onderzoek laten uitvoeren vanaf € 890,- per dag. Afhankelijk van het door u gewenste prive-detective onderzoek wordt vooraf een prijs per uur en looptijd afgesproken met een ‘urenplafond’, zodat u steeds controle heeft over de gemaakte kosten en voortgang. Verder wordt u per onderzoek dag door uw vaste contactpersoon binnen QUSO prive-detective BV op de hoogte gehouden over de voorgang van het detective onderzoek.

Informatie welke wij nodig hebben om de kosten van het prive-detective onderzoek te bepalen zijn onder andere:
– Waar vindt het onderzoek plaats
– Welk vervoer gebruikt de persoon
– Welke tijdstippen en op welke dagen dient het prive-detective onderzoek plaatst te vinden.

De inzet van prive-detective gebeurt vaak per dagdeel nadat in overleg is besproken wanneer er de meeste kan is om de doelstelling van het prive-detective onderzoek te halen. Op deze manier kan er zo efficiënt mogelijk met uw budget worden omgegaan.

QUSO BV voldoet ruim aan alle wettelijk gestelde eisen. Lees hier alle eisen waar een Recherchebureau aan moet voldoen >>

Menu