1. Home
  2. Prive detective

Prive detective

Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende soorten diensten, zoals onderzoek naar overspel, het doen van een achtergrond check en alimentatie onderzoek. Sinds onze oprichting in 2001 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend prive detective bureau met vestigingen in Utrecht en Amsterdam. Snel een particulier onderzoeker nodig? Neem dan het liefst telefonisch contact op. Wij kunnen vaak al snel met uw opdracht beginnen.

Hoe gaat een Prive detective onderzoek in zijn werk?

Door onze jarenlange ervaring als prive detective bureau kunnen wij vaak een andere kijk geven op de situatie. Door met u mee te denken en eventueel nauw samen te werken met uw advocaat kan een beter eindresultaat worden bereikt. Bij alle door ons aangeboden onderzoeken houden wij ons aan de geldende wet en regelgeving alsmede aan onze gedragscode. Al onze diensten worden door snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Wij werken bij onze prive detective onderzoeken aan de hand van een duidelijke opzet aan de hand van de volgende punten:

Intake

Telefonisch of in persoon houden wij met u een intake waarin de we het prive detective onderzoek bespreken en de afspraken vastleggen. Zo wordt besproken of en wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten van het prive detective onderzoek ongeveer zullen zijn. Aan de hand hiervan wordt een offerte opgesteld waarin dit op op schrift wordt aangegeven.

Werkzaamheden

Tijdens de prive detective werkzaamheden zullen we u op de afgesproken momenten op de hoogte brengen van de voortgang en aan de hand van de bevindingen eventueel verdere inzet inplannen. U heeft gedurende het onderzoek steeds controle over de door ons bestede uren en kosten.

Rapportage

Van al onze prive detective werkzaamheden zal een rechtsgeldige rapportage worden opgesteld. Bij observatie werkzaamheden zal deze ondersteund worden door beeldmateriaal wanneer mogelijk.

Wat kost het inhuren van een prive detective?

Afhankelijk van het door u gewenste onderzoek wordt vooraf een prijs per uur en looptijd afgesproken met een ‘urenplafond’, zodat u steeds controle heeft over de gemaakte kosten en voortgang. Verder wordt u per onderzoek dag door uw vaste contactpersoon binnen QUSO BV op de hoogte gehouden over de voorgang van het detective onderzoek. Informatie welke wij nodig hebben om de kosten van het prive-detective onderzoek te bepalen zijn onder andere:

– Waar vindt het onderzoek plaats
– Welk vervoer gebruikt de persoon
– Welke tijdstippen en op welke dagen dient het onderzoek plaatst te vinden.

De inzet van prive-detective gebeurt vaak per dagdeel nadat in overleg is besproken wanneer er de meeste kan is om de doelstelling van het onderzoek te halen. Op deze manier kan er zo efficiënt mogelijk met uw budget worden omgegaan.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Zowel in binnen- als buitenland

Met onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam bieden wij landelijk totaaloplossingen het gebied van prive-detective onderzoeken. Ook is het mogelijk in het buitenland onderzoek te laten verrichten. Zo zijn wij al meerdere malen ingezet om op zakenreizen en vakanties de gedragingen in kaart te brengen. Wanneer het onderzoek daar om vraagt kunnen we hier bij ook eventueel terugvallen op ons internationale netwerk.

Welke soorten Prive detective onderzoeken doen wij?

Alimentatie onderzoek

Betaalt uw ex-partner geen partneralimentatie? Dan kan dat allerlei redenen hebben. Helaas houdt uw ex-partner soms belangrijke informatie achter om onder het betalen van alimentatie uit te komen. Bij Spywebshop.nl kunt u een privé detective inhuren die uitzoekt of uw partner samenwoont met iemand anders of een arbeidsbetrekking heeft. Wij onderzoeken gedurende een langere periode, zo kunnen wij met zekerheid inschatten of hier wel of geen sprake is. Aan het eind van dit onderzoek wordt u op professionele wijze gerapporteerd.

Overspel onderzoek

Als er een vermoeden is dat uw partner vreemdgaat of overspel pleegt wilt u zo snel mogelijk weten of dit het geval is. Vanaf dat moment kunt u uw eigen beslissing nemen en weet u beter waar u aan toe bent. Helaas is het vaak lastig te bewijzen of u partner vreemdgaat. Het ongemerkt volgen van uw partner is een uitdaging, vraagt veel emotionele belasting en uw persoonlijke tijd. Bij Quso kunt u daarom een privé detective inhuren die dit uitzoekt. Door middel van foto’s en video’s kan er uiteindelijk worden aangetoond of er wel of geen sprake van overspel is. Het volledige onderzoek wordt uiterst discreet uitgevoerd en de uitkomsten worden persoonlijk aan u gerapporteerd.

Achtergrond informatie onderzoek

Met een verhaalsonderzoek wordt achterhaald waar vermiste personen zich bevinden, wat het adres van een persoon of bedrijf is en welke vermogensposities er spelen. Ook kunt u achterhalen waar bepaalde personen werken, wanneer iemand een uitkering ontvangt en of iemand betrokken is (geweest) bij een faillissement. Belangrijke informatie wanneer u vorderingen op iemand heeft of als u op het punt staat om zaken te doen. Verhaalsonderzoek wordt gedaan voor particulieren en bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

Overige prive detective onderzoek

Natuurlijk kunnen we u ook in andere onderzoeken van dienst zijn en zijn bovenstaand enkel voorbeelden. Stuur voor meer informatie kort u vraag over het gewenste prive detective onderzoek en wij reageren snel met de mogelijkheden.

Een gesprek met een Prive Detective aanvragen

Wanneer u een vraagstuk heeft welke u met ons wilt besproken is dat in eerste instantie vrijblijvend mogelijk. We kijken dan kort naar de haalbaarheid en mogelijkheden welke er zijn. Neem hiervoor via onderstaande buttons contact met ons op.

Menu