1. Home
  2. Prive detective
  3. Overspel onderzoek

Overspel onderzoek

Heeft u argwaan gekregen door bepaalde gedragingen van uw partner? Wij doen verschillende soorten onderzoek, waardoor wij dit vermoeden van overspel voor u kunnen bevestigen of ontkrachten. Zo kunnen wij uw partner schaduwen om bewijs te verzamelen van mogelijke overspel. Vaak kunnen we al op zeer korte termijn met een overspel onderzoek starten. Neem hiervoor telefonisch contact op met een rechercheur om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe eventueel overspel herkennen?

Het herkennen van overspel door uw partner is niet altijd even makkelijk, maar er zijn wel veel signalen die mogelijk wijzen op het overspel. Veel klanten van ons privé detective bureau benaderen ons wanneer ze bepaalde signalen hebben opgevangen die mogelijk wijzen op overspel. Uit onze jarenlange ervaringen in overspel onderzoeken hebben wij een lijst met signalen opgesteld die mogelijk kunnen wijzen op vreemdgaan overspel. Hoewel de door ons omschreven signalen zeker niet de enige aanwijzingen kunnen zijn op het overspel van uw partner, zijn dit wel de meest voorkomende. Ook hoeft het natuurlijk niet zeker te zijn dat wanneer u deze signalen herkend uw partner ook daadwerkelijk vreemdgaat, maar is het misschien wel verstandig dit zelf met spy apparatuur te onderzoeken of een erkend recherchebureau zoals QUSO BV in te schakelen.

Telefoongedrag

Het telefoongedrag wordt anders. Waar uw partner normaliter de telefoon thuis onbewaakt laat liggen is dat nu niet meer zo. De telefoon wordt niet meer onbewaakt achter gelaten. De code wordt veranderd. Berichten worden snel gewist. Vensters worden gesloten wanneer u in de buurt komt.

Leefpatroon

Het leefpatroon wordt anders. Uw partner heeft een nieuwe hobby of bezigheid waarvoor hij vaker niet thuis is. Uw partner komt op onregelmatige tijden thuis of werkt ineens veel meer over.

Fysiek

De fysieke onderlinge relatie tussen u en uw partner lijkt wat bekoeld. Omgekeerde kan ook, uw partner gaat overcompenseren en is ineens veel liever voor u.

Uiterlijk

Uw partner is meer dan normaal met zijn of haar uiterlijk bezig.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van signalen welke kunnen duiden op overspel. Wilt u duidelijkheid en weten of wat u denkt ook zo is? Dan is het misschien tijd om contact met ons op te nemen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderzoeken van overspel.

Contact opnemen met een Prive Detective

Bij vermoedens op overspel of een andere onderzoeksbehoeftes neemt u telefonisch of per e-mail contact op =met ons. U ontvangt een aanbieding met een plan van aanpak. Hierin staan ook de kosten per uur of dagdeel vermeld. Gaat u akkoord met het toegezonden voorstel? Dan gaan wij aan de slag, door middel van een betaling worden de kosten van een privé detective gedekt.

Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk relevante informatie aanlevert. Denk aan een foto van uw partner en adresgegevens of kentekens van auto’s die geobserveerd moeten worden. Heeft u eventueel een foto of adresgegevens van degene waarmee uw partner u bedriegt? Geef ook deze informatie door. Een privédetective heeft een beroepsgeheim en zal deze informatie niet met iemand anders delen.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Hoe gaat een overspel onderzoek in zijn werk?

Voor het vaststellen van vermeend overspel maken wij in het merendeel van deze onderzoeken gebruik van observatie. Hierdoor stellen wij door middel van het schaduwen / observeren van uw (ex) partner zijn of haar activiteiten vast, om zo het eventueel overspel aan te tonen. Erg belangrijk bij een dergelijk onderzoek is de informatie die wij van u ontvangen. U kunt hierbij denken aan foto’s, dagen, tijden, vermeende adressen en dergelijke, zodat wij zo efficiënt mogelijk kunnen werken.  In overleg met u zal worden bepaald welke dagen c.q. dagdelen er observaties zullen worden ingepland. Om de persoon te volgen is een inzet nodig van 2 onderzoekers en om een bepaalde locatie te observeren is de inzet van 1 onderzoeker voldoende.

Van alle bevindingen wordt een heldere rapportage opgesteld, die wanneer mogelijk wordt onderbouwd met video- en foto opnamen. Tijdens het overspel onderzoek wordt u verder door uw vaste contactpersoon binnen detectivebureau QUSO BV op de hoogte gehouden van de voortgang en de kosten om zo gezamenlijk tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Kosten overspel onderzoek

Het is lastig aan te geven wat de kosten zijn voor een overspel onderzoek, omdat de inzet en aantal benodigde uren per geval afwijkend is. Wel kunnen wij aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek een offerte doen per onderzoek dag aan de hand van een uurtarief. Per dag bekijken we samen met u of en op welke manier verder overspel onderzoek gewenst is. Soms hebben we in één dag al resultaat en soms is langer onderzoek nodig. Op deze manier houdt u steeds controle over de kosten en inzet van het overspel onderzoek.

QUSO BV voldoet ruim aan alle wettelijk gestelde eisen. Lees hier alle eisen waar een Recherchebureau aan moet voldoen >>

Zelf overspel onderzoeken?
Bekijk hier het ruime assortiment spy apparatuur om zelf overspel te onderzoeken. Zo leveren wij onder andere GPS trackers en verborgen camera’s. Bekijk ze nu bij de Spyshop