Bedrijfsrecherche, Prive Detective en Bewakingsdiensten zijn de drie divisies van detectiveburo QUSO BV. Door heel Nederland maar ook in het buitenland leveren wij detective buro onderzoek voor particulieren en bedrijven. Onze detectiveburo onderzoeken zijn zowel voor bedrijven als particulieren en altijd duidelijk in kosten en opbouw.

Detectiveburo diensten voor bedrijven

Detectiveburo diensten voor particulieren

 

Al de door ons aangeboden detectiveburo diensten en worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Kosten inhuren Detectiveburo:
Afhankelijk van het door u gewenste detectiveburo onderzoek wordt vooraf een uurprijs en looptijd afgesproken met een ‘urenplafond’ daarin verwerkt, zodat u steeds controle heeft over de gemaakte kosten en voortgang van het detectiveburo onderzoek. Verder wordt u per onderzoeksdag door uw vaste contactpersoon op de hoogte gehouden van de voorgang van het recherche onderzoek.

Eisen Detectiveburo:
Alle particuliere recherchebureaus die in Nederland detective diensten willen aanbieden dienen aan de onderstaande eisen te voldoen. Wanneer u er over denkt om een prive-detective in te huren om een onderzoek te doen is het sterk aan te raden te controleren of het detectivebureau aan deze gestelde eisen voldoet. Er worden namelijk, op websites zoals marktplaats, maar ook op professioneel uitziende webpagina’s privédetective diensten aangeboden door mensen of bedrijven die niet aan de eisen voldoen. Dit kan problemen opleveren met latere rechtsgeldigheid van een rapportage bij een eventuele rechtszaak, maar veelal is ook het daadwerkelijk prive-detective onderzoek van lagere kwaliteit.

Vergunning van het Ministerie van Justitie:
Alle particuliere detectivebureaus dienen in het bezit te zijn van een vergunning. Wanneer er aan een prive-detective bureau een vergunning is toegekend krijgt dit bedrijf een POB nummer toegewezen. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat een dergelijk detectivebureau zich aan bepaalde wettelijke eisen houdt. Wanneer dit niet het geval is kan namelijk dit bureau zijn vergunning verliezen.

Aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens:
Een particulier detectivebureau dient aangemeld te zijn bij het College Bescherming Persoonsgegevens. In de praktijk betekent dit dat het prive-detective bureau de richtlijnen van deze organisatie dient na te leven en dit door het CBP wordt gecontroleerd. Zo worden aan detectivebureaus door dit orgaan bepaalde eisen gesteld die betrekking hebben op privacy en de bewaarduur en wijze van persoonsgegevens.

Overige eisen recherchebureau:
Buiten de branche specifieke eisen zoals hierboven vermeld dienen detectivebureaus natuurlijk ook ingeschreven te staan bij de KvK. .

Tip voor het inhuren van een recherchebureau:
Wanneer u op het punt staat om een detectivebureau in te schakelen en u heeft een groter onderzoek dan enkel wat uitzoekwerk, dan is het te adviseren een persoonlijk intake gesprek te houden. In dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het prive detectivebureau en kunt u ook vragen naar de resultaten in vergelijkbare zaken.

QUSO BV voldoet ruim aan alle gestelde eisen.

 

[notification type=”notification_info”]Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Detectiveburo of vul ons informatieformulier in.[/notification]

 

 

Menu