1. Home
  2. Top onderzoeken
  3. Ziekteverzuim

Ziekteverzuim

Binnen bedrijven kan een ziekteverzuim hoog oplopen. Een werknemer kan zich ziek melden maar het kan ook voorkomen dat u zo uw twijfels heeft bij deze ziekmelding. Met een onderzoek naar het ziekteverzuim van uw werknemer krijgt u bewijs in handen of uw werknemer daadwerkelijk ziek blijkt te zijn.

Frauduleus ziekteverzuim
Uw werknemer meldt zich ziek en dit ziekteverzuim duurt een aantal weken. Een werknemer die zicht met een “hernia” ziekmeldt maar wel in staat is te verhuizen wekt argwaan. Dit frauduleus ziekteverzuim, ook wel ‘zwart verzuim’ genoemd komt niet veel op de werkvloer voor maar heeft wel grote impact op uw werknemers en de sfeer van het bedrijf. Werknemers hebben blijkbaar een goede reden zich met de verkeerde reden ziek te melden maar dit kan preventief voorkomen worden als daar een duidelijk beleid in is bij een bedrijf.

Contact

Kampt u met ziekteverzuim en bent u op zoek naar harde feiten om een frauduleus ziekteverzuim aan te wijzen neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van een intake gesprek zijn we in staat de kosten voor u op een rijtje te krijgen en kunnen we u de mogelijkheden voorleggen om zo tot een juiste oplossing te komen.

Lees hier meer over: Ziekteverzuim onderzoek