1. Home
  2. Prive detective
  3. Screenen personen

Screenen personen

Prive Detective

Het screenen van personen doen wij zowel voor bedrijven als particulieren binnen de mogelijkheden van de wet. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring en groot aantal samenwerkingen in bijna alle gevallen de benodigde informatie achterhalen. Zo kunnen wij worden ingezet voor het screenen van nieuw personeel, een nieuwe zakelijke relatie maar net zo goed voor de nieuwe partner van uw kind.

Zijn er zaken die u graag uitgezocht wilt hebben, maar heeft u er niet de tijd of de middelen voor. De rechercheurs van QUSO BV kunnen u van dienst zijn met het screenen van personen en of bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een vordering op een bepaald persoon die u wilt innen of bent u een persoon uit het oog verloren? Met ons zogeheten ‘digitaal onderzoek’ kunnen wij voor u de informatie achterhalen! Zie ook: Achtergrond onderzoek

Soorten Screening onderzoeken:

U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende rechercheonderzoeken. Alle onderzoeken worden met de grootste discretie behandeld en al onze medewerkers werken aan de hand van onze gedragscode. Tevens werken wij met een heldere kostenstructuur zodat u altijd weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

  • Screenen van personen
    Is degene wel wie hij zegt dat hij/zij is?
  • Vaststellen werkgever
  • Vaststellen woonadres
  • Activiteiten onderzoek
  • Vaststellen relatie
  • Bewijzen oplichting / bedrog

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer