1. Home
  2. Prive detective
  3. Screenen personen

Screenen personen

Na onze oprichting in 2001 zijn wij als familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend prive detective bureau met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Maaseik (België). Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten screening onderzoeken en werken in zowel binnen- als buitenland.

Voor het leveren van onze prive detective diensten hebben wij een vergunning van het Ministerie van Justitie met nummer POB 821

Zijn er zaken die u graag uitgezocht wilt hebben, maar heeft u er niet de tijd of de middelen voor. De rechercheurs van QUSO BV kunnen u van dienst zijn met het screenen van personen en of bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een vordering op een bepaald persoon die u wilt innen of bent u een persoon uit het oog verloren? Met ons zogeheten ‘digitaal onderzoek’ kunnen wij voor u de informatie achterhalen!

Soorten Screening onderzoeken:

U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende rechercheonderzoeken:

  • Screenen van personen
    Is degene wel wie hij zegt dat hij/zij is?
  • Vaststellen werkgever
  • Vaststellen woonadres
  • Activiteiten onderzoek
  • Vaststellen relatie
  • Bewijzen oplichting / bedrog

Alle onderzoeken worden met de grootste discretie behandeld en al onze medewerkers werken aan de hand van onze gedragscode. Tevens werken wij met een heldere kostenstructuur zodat u altijd weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Zie ook: Achtergrond informatie onderzoek

Menu