1. Home
  2. Objectbewaking

Objectbewaking

Al enige jaren heeft QUSO Beveiliging BV een vooraanstaande positie als gerenommeerd beveiligingsbedrijf binnen Nederland. Flexibiliteit en kwaliteit vormen de basis voor onze diensten, terwijl een concurrerende prijs wordt gehandhaafd. Wij kunnen objectbeveiligers leveren, door ons gescreend en getraind die voor u overdag en/of ´s nachts in en om uw bedrijf en parkeergelegenheid toezicht houden en uw object bewaken.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Voor het leveren van onze beveiligingsdiensten hebben wij een vergunning van het Ministerie van Justitie met nummer ND1579

Aan de hand van uw wensen loopt de objectbeveiliger controlerondes of bezet een bepaalde post. Door middel van een portofoon staan zij in rechtstreeks contact met eventuele collega´s en met de receptie. Tevens wordt u desgewenst met een rapportageformulier dagelijks op de hoogte gehouden.

Hondenbeveiliger:
Soms is een aanvulling op een objectbeveiliger door middel van een hond zeer welkom. Vooral bij evenementen en de objectbewaking van grote terreinen heeft deze samenwerking zich door de jaren heen steeds weer bewezen. Wij kunnen hondenbeveiliging leveren voor zowel grote als kleine evenementen c.q terreinen/objecten. Wij werken alleen met speciaal getrainde, erkende bewakingshonden, wat kwaliteit garandeert.

Beveiligen met apparatuur:
Als uitbreiding of vervanging van een object bewaker kan er ook gebruik gemaakt worden van technische apparatuur. Zo kan er een alarmsysteem of bewakingscamera worden geinstalleerd om de veiligheid te verhogen.