Zet u vraagtekens bij het ziekteverzuim van één van uw medewerkers, maar kan er door onvoldoende bewijs geen verdere stappen worden ondernomen. Door een ons uit te voeren onderzoek naar het eventueel oneigelijk ziekteverzuim komt u in het bezit van dit bewijs.

Laat het nu onderzoeken! Wij hebben werken door heel Nederland: 030-2920200

Er kan door ons een onderzoek worden gedaan naar:

  • Bijklussen voor eigen rekening tijdens ziekteverzuim
  • Er is een onjuist ziektebeeld opgegeven.
  • Door het onderzoek kan bijvoorbeeld ook het rapport van de Arbo arts worden ontkracht.
  • Er worden overige regels van uw ziekteverzuim beleid overtreden.

Aan de hand van een intakegesprek kan een plan van aanpak worden opgesteld om bewijs te verzamelen van de oneigenlijke ziekmeldingen. U ontvangt dit vervolgens in een offerte waarin tevens de onderzoekskosten van het oneigenlijk ziekteverzuim onderzoek worden vermeld. Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Veelal bestaat ziekteverzuim onderzoek uit het schaduwen / observeren van de betreffende medewerker, waarmee u eventuele ziekteverzuim fraude kan aantonen. Van de bevindingen wordt door ons een rapportage opgemaakt, eventueel onderbouwd met foto- en/of video opnamen. Onze rapportage is al diverse malen van doorslaggevende waarde geweest in een rechtszaak en als ‘deskundige rapportage’ aangemerkt door de rechtbank.

Verder wordt door ons een heldere kostenopbouw per ziekteverzuim controle gehanteerd en houdt uw vaste contactpersoon binnen QUSO bedrijfsrecherche BV u op de hoogte over de voortgang van het ziekteverzuim onderzoek.

 

Lees hier meer over: Ziekteverzuim onderzoek

Eisen Bedrijfsrecherche bureau:
Alle particuliere recherchebureaus die in Nederland detective diensten willen aanbieden dienen aan de onderstaande eisen te voldoen. Wanneer u er over denkt om een prive-detective in te huren om een onderzoek te doen is het sterk aan te raden te controleren of het detectivebureau aan deze gestelde eisen voldoet. Er worden namelijk, op websites zoals marktplaats, maar ook op professioneel uitziende webpagina’s privédetective diensten aangeboden door mensen of bedrijven die niet aan de eisen voldoen. Dit kan problemen opleveren met latere rechtsgeldigheid van een rapportage bij een eventuele rechtszaak, maar veelal is ook het daadwerkelijk prive-detective onderzoek van lagere kwaliteit.

Vergunning van het Ministerie van Justitie:
Alle particuliere detectivebureaus dienen in het bezit te zijn van een vergunning. Wanneer er aan een prive-detective bureau een vergunning is toegekend krijgt dit bedrijf een POB nummer toegewezen. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat een dergelijk detectivebureau zich aan bepaalde wettelijke eisen houdt. Wanneer dit niet het geval is kan namelijk dit bureau zijn vergunning verliezen.

Aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens:
Een particulier detectivebureau dient aangemeld te zijn bij het college bescherming persoonsgegevens. In de praktijk betekend dit dat het prive-detective bureau de richtlijnen van deze organisatie dient na te leven en dit door het CBP wordt gecontroleerd. Zo worden aan detectivebureaus door dit orgaan bepaalde eisen gesteld die betrekking hebben op privacy en de bewaarduur en wijze van persoonsgegevens.

Overige eisen recherchebureau:
Buiten de branche specifieke eisen zoals hierboven vermeld dienen detectivebureaus natuurlijk ook ingeschreven te staan bij de KvK. .

Tip voor het inhuren van een recherchebureau:
Wanneer u op het punt staat om een detectivebureau in te schakelen en u heeft een groter onderzoek dan enkel wat uitzoekwerk, dan is het te adviseren een persoonlijk intake gesprek te houden. In dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het prive detectivebureau en kunt u ook vragen naar de resultaten in vergelijkbare zaken.

QUSO BV voldoet ruim aan alle gestelde eisen.

Aanpak Recherchebureau QUSO BV:
Door onze jarenlange ervaring als bedrijfsrecherche bureau kunnen wij vaak een andere kijk geven op de situatie. Door met u mee te denken en eventueel nauw samen te werken met uw advocaat kan een beter eindresultaat worden bereikt. Bij alle door ons aangeboden ziekteverzuim onderzoeken houden wij ons aan de geldende wet en regelgeving alsmede aan onze gedragscode. Al onze bedrijfsrecherche en prive detective diensten worden door snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Wij werken bij onze ziekteverzuim onderzoeken aan de hand van een duidelijke offerte bestaande uit de volgende punten:

1. Aanleiding:
Hier beschrijven we in het kort waarom u een mogelijk ziekteverzuim onderzoek wenst in te zetten.
2. Doelstelling:
Wat is het resultaat wat u verwacht met ziekteverzuim onderzoek het onderzoek te behalen.
3. Plan van aanpak:
Hoe gaan wij het ziekteverzuim onderzoek aanpakken en welke stappen worden hierin ondernomen en op welke momenten contact met u wordt onderhouden.
4. Rapportage:
Van al onze werkzaamheden zal een rechtsgeldige rapportage worden opgesteld. Bij observatie werkzaamheden zal deze ondersteund worden door beeldmateriaal.
5. Planning:
De recherche werkzaamheden zullen worden uitgevoerd volgende de met u overeengekomen planning.
6. Begroting Tarieven:
Afhankelijk van het soort ziekteverzuim onderzoek kan er vooraf aangegeven worden hoeveel de onderzoekskosten gaan worden. Bij veel onderzoeken is dit echter niet op voorhand te zeggen. Dan wordt u tijdens het overleg telkens op de hoogte gehouden van de bestede uren en het afgesproken uurtarief.

 

[notification type=”notification_info”]Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Ziekteverzuim of vul ons informatieformulier in.[/notification]

 

Menu