1. Home
  2. Juridisch advies

Juridisch advies

Na een rechercheonderzoek of voorafgaand hieraan zijn juridische procedures vaak onvermijdelijk. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het ontslag traject wat moet worden ingegaan.

Vaak betreft het gevoelige en vertrouwelijke informatie die met de grootst mogelijke discretie moet worden behandeld. Wij kunnen u begeleiden in het gehele traject van het geven van juridisch advies tot het u in contact brengen met één van onze aangesloten advocatenkantoren. U kunt u zich er zo van verzekeren dat uw zaak de aandacht krijgt die het verdiend en door een gerenommeerde en gespecialiseerd partij wordt behandeld.

Deze oplossing brengt vele voordelen voor u met zich mee. Dit merkt u in de prijs, snelheid van afhandeling, overzichtelijkheid en natuurlijk in het resultaat!

Voorbeeld:

Binnen uw bedrijf worden regelmatig goederen ontvreemd. U heeft een vermoeden dat een personeelslid hiervoor verantwoordelijk is, alleen heeft u niet genoeg bewijs om het hard te maken. U schakelt vervolgens een recherchebureau zoals QUSO Bedrijfsrecherche BV in, om bewijzen te krijgen. Uw gevoel bleek de juiste, maar wat nu? Een ontslag procedure is een ingewikkelde zaak en door de wet is personeel nog steeds erg goed afgeschermd.

Op dit punt is onze juridische afdeling van de uitkomst! Daar wij een ruime ervaring hebben met dergelijke zaken en onze werkzaamheden direct aansluiten op onze bevindingen (onderzoeksrapport) heeft u een grotere kans op een positief resultaat.

Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Juridisch advies of vul ons informatieformulier in.