1. Home
  2. Hondenbeveiliging

Hondenbeveiliging

Beveiligingsbedrijf QUSO BV levert voor zowel het bewaken van objecten als evenementen gecertificeerde hondenbeveiligers. Hondenbeveiliging wordt steeds meer gebruikt voor het beveiligen van objecten en evenementen. In de praktijk blijkt namelijk vaak dat een beveiliger met een hond effectiever is dan een beveiliger zonder hond of zelfs 2 beveiligers. Hondenbewaking is een specialistische vorm van beveiliging en een hondenbeveiliger dient aan meer regels te voldoen dan een normale beveiliger.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Voor het leveren van onze beveiligingsdiensten hebben wij een vergunning van het Ministerie van Justitie met nummer ND1579

Inzet hondenbeveiligers

Het is niet altijd aan te raden een beveiliger met hond in te zetten, omdat een koppel van een beveiliger en een hond toch snel wat intimiderend is. Toch zijn er veel objecten en evenementen die moeten worden beveiligd waar de eventuele nadelen van de inzet van hondenbeveiliging niet opwegen tegen de voordelen. Zo zijn met hondenbeveiligers makkelijker mensenmassa´s in bedwang te houden en eventueel in de juiste richting te leiden dan dat het geval is met beveiligers zonder hond.

Training hondenbeveiligers

De honden en beveiligers die met de honden trainen ontvangen speciale training zodat zij een echt koppel vormen. Zolang een hond en begeleiden beveiliger niet de benodigde cursussen hebben doorlopen worden deze nog niet actief ingezet. Op deze manier wordt met onze hondenbeveiliging een uniforme kwaliteitsstandaard gegarandeerd.

Inhuren hondenbeveiliging

Het aanvragen van hondenbeveiliging kan eenvoudig telefonisch of via ons informatieformulier. Wij leveren in principe door heel Nederland hondenbeveiliging, hoewel onze focus ligt in de omgeving van onze vestigingen in Nieuwegein en Amsterdam.