1. Home
  2. Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Het beveiligen van grote groepen mensen brengt vaak veel risico´s met zich mee. Veel van deze risico´s kunnen worden beperkt door het goed regelen van de evenementenbeveiliging. Een zeer belangrijk aspect bij het beveiligen van evenementen is de voorbereiding, waaraan wij veel zorg besteden.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Voor het leveren van onze beveiligingsdiensten hebben wij een vergunning van het Ministerie van Justitie met nummer ND1579

Voorafgaand aan het evenement moet aan de hand van de voorschriften van de gemeente aangevuld met een eventueel door ons te houden veiligheidsscan de benodigde evenementenbeveiligers worden bepaald. In deze veiligheidsscan komt onder andere de werkwijze bij calamiteiten te staan en de afspraken met de politie en hulpdiensten. De evenementenbeveiligers zijn alle in het bezit van de verplichte diploma’s en zijn goed getraind in het effectief controle uit oefenen en eventueel grondig fouilleren.

Soms is een aanvulling op een evenementenbeveiliger doormiddel van een hond zeer welkom. Vooral bij evenementen beveiliging en het beveiligen van grote terreinen heeft deze samenwerking zich door de jaren heen steeds weer bewezen. Wij kunnen hondenbeveiliging leveren voor zowel grote als kleine evenementen c.q terreinen / objecten. Wij werken alleen met speciaal getrainde, erkende bewakingshonden, wat kwaliteit garandeert.