1. Home
  2. Beveiliging
  3. Objectbewaking

Objectbewaking

Al enige jaren heeft QUSO Beveiliging BV een vooraanstaande positie als gerenommeerd beveiligingsbedrijf binnen Nederland. Flexibiliteit en kwaliteit vormen de basis voor onze diensten, terwijl een concurrerende prijs wordt gehandhaafd. Wij kunnen objectbeveiligers leveren, door ons gescreend en getraind die voor u overdag en/of ´s nachts in en om uw bedrijf en parkeergelegenheid toezicht houden en uw object bewaken.

Voor het leveren van onze beveiligingsdiensten hebben wij een vergunning van het Ministerie van Justitie met nummer ND1579

Aan de hand van uw wensen loopt de objectbeveiliger controlerondes of bezet een bepaalde post. Doormiddel van een portofoon staan zij in rechtstreeks contact met eventuele collega´s en met de receptie. Tevens wordt u desgewenst doormiddel van een rapportageformulier dagelijks op de hoogte gehouden.

Soms is een aanvulling op een objectbeveiliger doormiddel van een hond zeer welkom. Vooral bij evenementen en de objectbewaking van grote terreinen heeft deze samenwerking zich door de jaren heen steeds weer bewezen. Wij kunnen hondenbeveiliging leveren voor zowel grote als kleine evenementen c.q terreinen/objecten. Wij werken alleen met speciaal getrainde, erkende bewakingshonden, wat kwaliteit garandeert.

Menu