1. Home
  2. Bedrijfsrecherche
  3. Verborgen camera huren

Verborgen camera huren

Wanneer er in uw bedrijf fraude (b.v. greep uit kas) wordt gepleegd of een andere onregelmatigheid plaatsvindt, is het plaatsen van een verborgen camera een effectief middel. Ondanks de aangescherpte privacy wetgeving is in veel gevallen de inzet van een verborgen camerasysteem toch mogelijk. Zo moet voordat kan worden overgegaan tot het inzetten van verborgen camera’s worden bekeken of er geen andere middelen zijn om hetzelfde feit te kunnen aantonen en moet het middel, in deze de inzet van een verborgen camera, in verhouding staan tot hetgeen u wilt aantonen.

Verborgen camera kopen?
Voor het kopen van een verborgen camera kunt u terecht op onze webshop: verborgen camera shop

Kosten verborgen camera huren?

Wanneer aan deze vereisten zijn voldaan en is besloten dat de inzet van een verborgen camera mogelijk is en het meeste kans op resultaat oplevert, is het mogelijk een verborgen camera systeem bij ons te huren en de installatie door ons te laten verzorgen. Het huren van een verborgen  camera kan bij ons voor korte of lange termijn. De verborgen camera systemen worden vakkundig geplaatst (buiten openingstijden) en zijn digitaal, wat garant staat voor uitstekende kwaliteit van het opgenomen beeldmateriaal van de verborgen camera’s. Verborgen camera’s zijn bij ons met een minimale inzet van 1 week te huur voor bedrijfsmatige toepassingen. Aan de hand van de situatie en de gewenste toepassing van het camerasysteem kunnen wij een offerte voor u maken. De beelden kunt u desgewenst zelf bekijken of u kunt dit door ons laten verzorgen. De belangrijke beelden worden voor u op een beelddrager gezet.

Situaties waar een verborgen camera systeem kan worden ingezet.

  • Vernielingen
  • Diefstal van geld of goederen
  • Oneigenlijk gebruik van bedrijfsmiddelen
  • Andere ongeoorloofde praktijken

Afhankelijk van de geconstateerde feiten kunnen wij u vervolgens bijstaan met het interviewen van de dader, het ontslagtraject of het doen van aangifte. Tevens wordt bekeken hoe een dergelijk voorval heeft kunnen plaatsvinden en hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer