1. Home
  2. Bedrijfsrecherche
  3. Social Media onderzoek

Social Media onderzoek

Wanneer u als bedrijf of persoon actief bent op internet en eventueel ook zelf actief bent op Social Media is het lastig in kaart te brangen op welke manier u hier naar voren komt en hoe andere met deze informatie omgaan of over het bedrijf of persoon zeggen. Wij doen onderzoek op Social Media via verschillende geavanceerde systemen waarbij wij in kaart kunnen brengen hoe u als persoon of bedrijf of uw concurrenten bekend staat en wat er op Social Media wordt gezegd en / of in welke mate dit wordt gedeeld. Met deze informatie bent u instaat hier eventueel op in te spelen.

Deze Social Media onderzoeken kunnen voor verschillende toepassingen worden ingezet. Wij leveren de door ons verzamelde informatie in een heldere rapportage  aan u aan waar de verschillende berichten op Social Media netwerken als Twitter,  Facebook, Google Plus en andere in terug vindt. Hierbij is duidelijk de intensiteit van de berichten te zien en de mate waarin en hoe deze zijn gedeeld.

Aanpak Recherchebureau QUSO BV

Door onze jarenlange ervaring als bedrijfsrecherche bureau kunnen wij vaak een andere kijk geven op de situatie. Door met u mee te denken en eventueel nauw samen te werken met uw advocaat kan een beter eindresultaat worden bereikt. Bij alle door ons aangeboden social media onderzoeken houden wij ons aan de geldende wet en regelgeving alsmede aan onze gedragscode. Al onze bedrijfsrecherche en prive detective diensten worden door snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Wij werken bij onze social onderzoeken aan de hand van een duidelijke offerte bestaande uit de volgende punten:

Aanleiding:
Hier beschrijven we in het kort waarom u een mogelijk social media onderzoek wenst in te zetten.

Doelstelling:
Wat is het resultaat wat u verwacht met social media onderzoek het onderzoek te behalen.

Plan van aanpak:
Hoe gaan wij het social media onderzoek aanpakken en welke stappen worden hierin ondernomen en op welke momenten contact met u wordt onderhouden.

Rapportage:
Van al onze werkzaamheden zal een rechtsgeldige rapportage worden opgesteld.

Planning:
De recherche werkzaamheden zullen worden uitgevoerd volgende de met u overeengekomen planning.

Tarieven:
Afhankelijk van het soort social media onderzoek kan er vooraf aangegeven worden hoeveel de onderzoekskosten gaan worden. Bij veel onderzoeken is dit echter niet op voorhand te zeggen. Dan wordt u tijdens het overleg telkens op de hoogte gehouden van de bestede uren en het afgesproken uurtarief.