1. Home
  2. Bedrijfsrecherche
  3. Mystery shoppers

Mystery shoppers

Mystery shoppers ook wel mystery guests genoemd worden door bedrijven al jaren ingezet om de huidige stand van de klantvriendelijkheid te onderzoeken en deze te verbeteren.  De laatste jaren ligt buiten deze traditionele aanpak steeds meer de focus om het aantonen van mogelijke beveiligingsrisico’s en eventuele interne fraude.

Voor het leveren van onze bedrijfsrecherche diensten hebben wij een vergunning van het Ministerie van Justitie met nummer POB 821

Het aanbieden van mystery shoppers door ons recherchebureau is begonnen nadat wij van meerdere van onze klanten het verzoek kregen om als mystery shopper hun bedrijf, hotel of winkel te bezoeken en ons vooral te richten op de mogelijke gevoelige punten op het gebied van beveiliging en fraude. Van daar uit hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd zodat wij u vanuit onze achtergrond  als recherchebureau met onze mystery shoppers van een stuk meer informatie kunnen voorzien dan conventionele mystery shoppers bedrijven.

Wat kunnen onze mystery shoppers voor u betekenen?

Wanneer u er aan denkt om mystery shoppers in te zetten is het voor u zeker het overwegen waard om dit door een gecertificeerd recherchebureau te laten uitvoeren. Ten opzichte van andere bedrijven die mystery shopping diensten aanbieden, hebben wij namelijk als voordeel dat door ons jarenlange ervaring op alle gebieden van fraude en diefstal door klanten en/of personeel, u van completere informatie kunnen voorzien. Zo letten wij natuurlijk ook op de klantvriendelijk, winkelbeleving en dergelijke zoals andere mystery guest bedrijven dit doen, maar wij doen meer. Zo kunnen wij eventuele vermoedens van fraude voor u vaststellen en controleren of het plegen van diefstal niet wel heel makkelijk wordt gemaakt door het personeel, de winkelinrichting of andere oorzaak.

Rapportage door onze mystery shoppers

Al onze mystery shoppers hebben beschikking tot de laatste techniek op het gebied van verborgen camera apparatuur via ons zusterbedrijf Sitcon BV. Zo worden al onze rapportages voorzien van een volledige bijlage met audio en video opnames naast de door ons uitgeschreven bevindingen. De door ons opgestelde rapportages zijn eventueel te gebruiken in een rechtszaak mocht er sprake zijn van aangetoonde fraude.

Menu