1. Home
  2. Bedrijfsrecherche
  3. Afluisterapparatuur opsporen

Afluisterapparatuur opsporen

U staat er misschien niet bij stil, maar er bestaat wel degelijk kans op de aanwezigheid van afluisterapparatuur binnen uw bedrijf, woning of auto. Uw bedrijf kan hierdoor ernstige risico’s lopen door het uitlekken van vertrouwelijke informatie. Door het laten uitvoeren van een onderzoek naar de mogelijke aanwezigheid van afluisterapparatuur kunt u bewijs verzamelen of uw gemoedsrust verbeteren. Sinds onze oprichting in 2001 hebben wij de ervaring en kunde opgebouwd die nodig zijn om een professioneel afluisterapparatuur onderzoek uit te voeren.

Steeds vaker komt het voor dat concurrenten, zakelijk of in de persoonlijke sfeer gebruik maken van afluistertechnieken om belastende informatie te verkrijgen. Deze apparatuur is tegenwoordig steeds makkelijker te verkrijgen en wordt meer en meer ingezet. Wilt u controleren of u wordt afgeluisterd, QUSO BV kan u daarbij van dienst zijn. Wij werken met zeer professionele opsporingsapparatuur, waarmee elk afluistersysteem op te sporen is. Zo doen wij onder andere onderzoek naar afluisterapparatuur in:

  • Directiekantoren
  • (mobiele) Telefoons
  • Computers / laptops
  • Vergaderruimten
  • Auto’s
  • Woningen

Ben u juist op zoek naar afluisterapparatuur?
Voor het kopen van afluisterapparatuur en spy producten kunt u hier terecht voor: Afluisterapparatuur

Hoe gaat een onderzoek naar afluisterapparatuur in zijn werk?

Bij een onderzoek naar afluisterapparatuur wordt in eerste instantie grondig fysiek gezocht en vervolgens verschillende metingen gedaan met daarvoor speciaal ontworpen apparatuur. Op deze wijze worden alle punten in een ruimte of auto onderzocht om zo vast te stellen of er afluisterapparatuur aanwezig is. De onderzoeken naar afluisterapparatuur die wij doen pakken wij altijd grondig aan waarbij wij er altijd vanuit gaan dat er ook daadwerkelijk afluisterapparatuur aanwezig is. Doordat deze onderzoeken naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur grondig worden uitgevoerd en uit meerdere deel onderzoeken bestaan nemen deze al snel enkele uren in beslag,

Kosten onderzoek naar afluisterapparatuur

De kosten voor een onderzoek naar afluisterapparatuur hangt van verschillende factoren af. Zo bepaald de oppervlakte en de plaats van de locatie in grootte mate de onderzoek prijs, maar ook zaken als de aanwezigheid van meerdere computers kan invloed hebben op de prijs. De prijzen beginnen bij zo’n 800 euro exclusief BTW, maar het is mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Afspraak onderzoek naar afluisterapparatuur

Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal op zeer korte termijn mogelijk het anti- afluisterapparatuur onderzoek in te plannen. Het is zelfs mogelijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De personen die het afluisterapparatuur komen doen zullen u buiten het te onderzoeken object treffen en hier de zaken bespreken zodat wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden vangt.

Rapportage onderzoek naar afluisterapparatuur

Desgewenst zal van ons gedane onderzoek een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto’s van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen.

Vanzelfsprekend worden alle opdrachten uiterst discreet en met zorg door alle betrokken personen uitgevoerd.

Menu