1. Home
  2. Bedrijfsrecherche
  3. Afluisterapparatuur opsporen

Afluisterapparatuur opsporen

We kunnen het ons voorstellen dat u er misschien niet direct bij stilstaat, maar er bestaat wel degelijk een kans dat er afluisterapparatuur aanwezig is binnen uw woning, bedrijf of in uw auto. Uw bedrijf kan hierdoor ernstige risico’s lopen, doordat er om die reden mogelijk vertrouwelijke informatie uitlekt. Wilt u de risico’s voor zijn en de afluisterapparatuur opsporen? Dan kan QUSO u daarbij van dienst zijn! QUSO kan helpen met het opsporen van afluisterapparatuur, zodat u bewijs kunt verzamelen wat betreft de aanwezigheid van afluisterapparatuur of gewoonweg om uw eigen gemoedsrust te verbeteren.

Ben u juist op zoek naar afluisterapparatuur?
Voor het kopen van afluisterapparatuur en spy producten kunt u hier terecht voor: Afluisterapparatuur

Redenen voor opsporen afluisterapparatuur

Steeds vaker komt het voor dat concurrenten, zakelijk of in de persoonlijke sfeer, gebruik maken van afluistertechnieken om belastende informatie te verkrijgen. Deze apparatuur is tegenwoordig alsmaar makkelijker te verkrijgen en wordt meer en meer ingezet. Voor afluisterapparatuur opsporen is politie niet direct nodig, want ook wij van QUSO kunnen dit voor u doen. Sinds onze oprichting in 2001 hebben wij de ervaring en kunde opgebouwd die nodig zijn om een professioneel afluisterapparatuur onderzoek uit te voeren. Wij werken met zeer professionele opsporingsapparatuur, zoals een afluisterapparatuur opsporen detector, waarmee elk afluistersysteem op te sporen is. Zo kunnen wij onder anderen afluisterapparatuur opsporen in:

  • Directiekantoren
  • (Mobiele) telefoons
  • Computers en laptops
  • Vergaderruimten
  • Auto’s
  • Woningen

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Afluisterapparatuur opsporen: hoe gaat dat in zijn werk?

Bij het opsporen van afluisterapparatuur wordt er in eerste instantie grondig fysiek gezocht en vervolgens worden er verschillende metingen gedaan met speciaal daarvoor ontworpen apparatuur. Op deze manier worden alle punten in een ruimte of een auto onderzocht, om vast te kunnen stellen of er afluisterapparatuur aanwezig is. Tijdens het afluisterapparatuur opsporen pakken wij het onderzoek altijd grondig aan, waarbij we er te allen tijde vanuit gaan dat er ook daadwerkelijk afluisterapparatuur aanwezig is. Het opsporen van afluisterapparatuur neemt dan ook al snel enkele uren in beslag, omdat het grondige onderzoek uit meerdere deelonderzoeken bestaat.

Kosten opsporen afluisterapparatuur

De kosten voor afluisterapparatuur opsporen bij QUSO hangen van verschillende factoren af. De oppervlakte en de plaats van de te onderzoeken locatie bepaalt in grote mate het kostenplaatje, al zijn er ook nog andere zaken waar men rekening mee dient te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van meerdere computers. Afluisterapparatuur laten opsporen door QUSO begint bij circa €800,- exclusief BTW, maar het is uiteraard mogelijk om een offerte bij ons op te vragen.

Mag QUSO afluisterapparatuur opsporen van de politie? Ja zeker, want ons bedrijf is door de politie gelegitimeerd. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens en hebben wij de beschikking over zowel een POB nummer (Particulier Onderzoeksbureau) alsook een ND nummer (Nederlands Dienstnummer).

Afspraak maken voor opsporen van afluisterapparatuur

Bent u akkoord gegaan met de door ons opgegeven prijsopgave? Dan kunnen we een datum inplannen voor het opsporen van afluisterapparatuur. Meestal is het mogelijk om dit onderzoek op zeer korte termijn uit te voeren. Het is zelfs mogelijk om het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De personen die het onderzoek wat betreft het afluisterapparatuur opsporen komen doen, zullen u buiten het te onderzoeken object treffen en hier de zaken bespreken. Hierdoor wordt uitgesloten dat (mogelijk belangrijke) informatie in handen van derden valt.

Desgewenst zal er een professionele rapportage worden opgesteld van het onderzoek wat we voor u hebben verricht. Hierin kunt u eventueel foto’s vinden van de afluisterapparatuur die we hebben gevonden en mogelijke andere bevindingen. Uiteraard worden alle opdrachten uiterst discreet en met zorg door alle betrokken personen uitgevoerd.

Hulp nodig bij het opsporen van afluisterapparatuur? Bel QUSO!

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het afluisterapparatuur opsporen of wilt u meer weten wat wij als bedrijf voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Schroom niet om ons te bellen of om een terugbelverzoek in te dienen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.