1. Home
  2. Bedrijfsrecherche
  3. Aangifteverzorging

Aangifteverzorging

Voor bedrijven, maar ook voor particulieren is het doen van aangifte tegen een strafbaar feit gelukkig geen alledaagse bezigheid. Op het het moment dat u benadeeld wordt door een persoon die een strafbaar feit heeft gepleegd wilt u natuurlijk dat uw aangifte op de juiste manier wordt opgenomen en uw belangen op een zo goed mogelijke manier worden behartigd. Voor veel van onze klanten verzorgen wij het doen van de aangifte bij de Politie en het gehele traject wat hierbij hoort zodat u ervan verzekerd bent van een zo goed mogelijke afhandeling.

Voor het leveren van onze bedrijfsrecherche diensten hebben wij een vergunning van het Ministerie van Justitie met nummer POB 821

Bij deze aangifteverzorging verdiepen wij ons eerst in uw zaak hebben verdiept en hebben vervolgens een machtiging nodig tot het doen van aangifte. Nadat wij de benodigde informatie en de machtiging hebben ontvangen nemen wij de gehele zaak op ons. Wij verzorgen de aangifte bij de Politie en kijken op welke mogelijke andere manier u eventuele geleden schade kunt verhalen. Zo is het bij aangiftes mogelijk een ‘vordering benadeelde partij’ te laten opnemen of wij kunnen u adviseren en begeleiden in een mogelijke civiele procedure.

Kosten aangifteverzorging

Er is geen vast bedrag te geven aan kosten voor een aangifteverzorging, omdat dit afhankelijk is van de complexiteit van de zaak. Wel kunnen wij aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek een plan van aanpak in offerte worden opgesteld van de aangifteverzorging.

Menu