Vreemdgaan onderzoek: Detective inhuren of zelf onderzoek doen

U heeft het vermoeden dat uw partner vreemdgaat?

Detectivebureau QUSO BV is een door het ministerie van Justitie erkend bureau die al sinds 2001 gespecialiseerd is in het doen van vreemdgaan onderzoek in binnen- en buitenland.  Heeft u bijvoorbeeld argwaan gekregen door bepaalde gedragingen van uw partner? Wij doen verschillende soorten onderzoek waardoor wij dit vermoeden van vreemdgaan voor u kunt bevestigen of ontkrachten.

Hoe gaat een vreemdgaan onderzoek in zijn werk?:
Voor het vaststellen van vermeend vreemdgaan maken wij in het merendeel van deze onderzoeken gebruik van observatie. Hierdoor stellen wij door middel van het schaduwen / observeren van uw (ex) partner zijn of haar activiteiten vast om zo het eventueel vreemdgaan aan te tonen. Erg belangrijk bij een dergelijk onderzoek is de informatie die wij van u ontvangen. U kunt hierbij denken aan foto’s, dagen, tijden, vermeende adressen en dergelijke, zodat wij zo efficiënt mogelijk kunnen werken.  In overleg met u zal worden bepaald welke dagen c.q. dagdelen er observaties zullen worden ingepland. Om de persoon te volgen is een inzet nodig van 2 onderzoekers en om een bepaalde locatie te observeren is de inzet van 1 onderzoeker voldoende.

Rapportage vreemdgaan onderzoek:
Van alle bevindingen wordt een heldere rapportage opgesteld, die wanneer mogelijk wordt onderbouwd met video- en foto opnamen. Tijdens het vreemdgaan onderzoek wordt u verder door uw vaste contactpersoon binnen detectivebureau QUSO BV op de hoogte gehouden van de voortgang en de kosten om zo gezamenlijk tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Kosten vreemdgaan onderzoek:
Het is lastig aan te geven wat de kosten zijn voor een vreemdgaan onderzoek, omdat de inzet en aantal benodigde uren per geval afwijkend is. Wel kunnen wij aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek een offerte doen per onderzoek dag aan de hand van een uurtarief. Wij werken bij vreemdgaan onderzoeken per dagdeel en bekijken per dag samen met u of en op welke manier verder overspel onderzoek gewenst is. Op deze manier houdt u steeds controle over de kosten en inzet van het vreemdgaan onderzoek.

Zelf vreemdgaan onderzoeken?
Bezoek onze webshop voor een ruim assortiment spy apparatuur om zelf vreemdgaan te onderzoeken, zoals GPS trackers en spy camera’s: Spyshop

 

Lees hier meer over ons Vreemdgaan onderzoek

 

Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over
Vreemdgaan onderzoek of vul ons informatieformulier in.