Voordelen voor hotels bij het inhuren van een nachtportier

Met een nachtportier hebben uw gasten en medewerkers een veilig gevoel. Hij waarborgt de veiligheid en reageert direct bij calamiteiten. Bovendien helpt de nachtportier bij het in- en uitchecken van gasten of andere werkzaamheden. We adviseren grote en kleine hotels het gebruik van een nachtportier.

Nachtportier inhuren: de voordelen

Veiligheid speelt een steeds belangrijkere rol binnen de samenleving. We willen ons niet alleen thuis maar ook op straat of elders veilig voelen. Laat de ingang van het hotel, het terrein/parkeerplaats of andere gebouwen bewaken. Hiermee voorkomt u dat onbevoegde personen het hotel of terrein betreden. Dit geeft zowel hotelgasten als uw medewerkers een veilig gevoel.
De nachtportier heeft echter nog veel meer taken. Hij of zij ziet toe en grijpt in bij openbare dronkenschap, vandalisme en geluidsoverlast. De nachtportier controleert brandmeldingen en brengt eventuele benodigdheden naar de hotelkamers. Afhankelijk van uw wensen kan de nachtportier/nachtreceptionist nieuwe gasten inchecken, de telefoon beantwoorden of schoonmaakwerkzaamheden verrichten. In geval van calamiteiten reageert hij adequaat. Mocht er zich iets voordoen, dan ontvangt u hier een uitgebreide rapportage van. Zo kunt u direct actie ondernemen.
Het inhuren van een nachtportier levert u de volgende voordelen op:

  • Betrouwbare bewaking van hotel of terrein
  • Verhoging van de algemene veiligheid
  • 24/7 service verbetert de klanttevredenheid
  • Indien nodig spreekt de nachtportier uw gasten in een vreemde taal aan (Engels, Frans, Duits of andere talen in overleg)
  • Flexibel inzetbaar personeel, precies wanneer u hier behoefte aan heeft
  • Opgeleid en gecertificeerd personeel
  • Vrij van werkgeversrisico en hiermee kostenbesparend
  • Bij ziekte altijd directe vervanging

Nachtportier/ nachtreceptionist voor hotel

De werkzaamheden van de nachtportier/ nachtreceptionist worden aangepast aan de wensen van het hotel. Dit gebeurt middels een vooraf opgestelde takenlijst. Aan het einde van elke dienst wordt een rapportage naar de coördinator verzonden. Dit verbetert het contact tussen uw personeelsleden en de nachtportier.
In kleine hotels is tijdens de nachtelijke uren een nachtreceptionist aanwezig. Vaak is dit voldoende om zowel de receptie als de veiligheid te bewaken. Bij grotere hotels adviseren we naast de nachtreceptionist een nachtportier, die toezicht houdt in en rondom het hotel. Hierdoor hoeft de receptionist de balie nooit te verlaten. Dit verhoogt het comfort en de veiligheid van de gasten.

Kosten inhuren hotelbeveiliging of nachtportier

Een nachtportier inhuren betekent flexibiliteit. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u iemand nodig heeft. De portier is servicegericht en staat direct voor u klaar. Hij is breed inzetbaar op het gebied van security en hospitality.
Wat zijn de kosten voor het inhuren van een nachtportier? U betaalt per uur inclusief. Dit betekent dat u nooit vastzit aan bijkomende kosten. De nachtportier is gecertificeerd en beschikt over een ruime ervaring in het hotelwezen. Versterk het imago van uw bedrijf en zorg voor een veilige en vriendelijke ontvangst, 24 uur per dag.