Tot op de bodem uitgezocht: wij zijn Quso

Weten of jouw werknemer wel echt ziek is en niet stiekem bijklust? Ervoor zorgen dat spullen, geld of documenten niet op mysterieuze wijze van de werkplek verdwijnen? Of zeker weten dat jouw partner trouw is? Het zijn allemaal zaken die een recherchebureau kan oplossen.

Quso werd opgericht in 2001 en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd recherchebureau in Utrecht. Onze specialismen liggen onder andere in bedrijfsrecherche, particuliere onderzoeken en alimentatieonderzoek. Deze onderzoeken zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in onderzoek voor zowel particulieren als bedrijven.

Familiebedrijf

Quso is een familiebedrijf dat bestaat uit John, Hilde en haar zoon Hette. Samen vormen wij de basis van het bedrijf waarin iedereen een andere specialiteit meebrengt. Zo heeft John een politieachtergrond, is Hette meer commercieel ingesteld maar heeft hij ook zijn particulier onderzoekers diploma behaald en zorgt Hilde voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Samen zorgen wij ervoor dat al het werk op de juiste manier wordt gedaan.

Achtergrond

Voor John was het oprichten van een recherchebureau een logische stap. Talloze oud-collega’s van de politie bewandelden voor hem al dezelfde weg. Zij zijn tevens onderdeel van Quso. Er wordt veel samengewerkt met zzp rechercheurs en oud-collega’s om opdrachten tot een goed einde te brengen. In het netwerk van Quso is iedereen zich bewust van de rol die hij speelt. Hierdoor kunnen klussen niet alleen snel maar ook doeltreffend worden opgepakt.

Vaardigheden, kwaliteit en vergunningen

Dat betekent dat alleen wordt samengewerkt met de beste mensen die de juiste expertise hebben. Niet iedereen kan zomaar recherchewerk doen. Als eerste moet het papierwerk op orde zijn. De benodigde recherchevergunning van het ministerie is uiteraard aanwezig. Voor zzp particuliere onderzoekers worden speciale legitimatiebewijzen bij de politie aangevraagd.

Vervolgens gaat het erom dat wat onze mensen op straat zien, kan worden vastgelegd in een foutloos verslag dat voor opdrachtgevers de basis van een rechtszaak vormt. Dit betekent dat het onderzoek, het opnemen van verklaringen en de verslaggeving van dit onderzoek van de beste kwaliteit moet zijn.

Specialistisch onderzoek

Wij richten ons zowel op bedrijven als op particulieren. In beide gevallen is er vraag naar specialistisch onderzoek. Of het nu gaat om fraude op de werkplek of om alimentatieonderzoek. Zeker in dit laatste vakgebied zitten er een hoop haken en ogen aan een onderzoek. Men moet dus goed op de hoogte zijn van hetgeen dat vastgelegd moet worden.

Daarom adviseren wij ook altijd om een specialist te zoeken bij het probleem dat zich voordoet. Dit specialisme moet zowel aanwezig zijn bij de onderzoeker die de zaak uitzoekt en vastlegt, als bij de advocaat die de zaak verdedigt.

Heb je ook een zaak die je graag opgelost ziet worden? Neem contact met on s op om meer informatie op te vragen of lees meer over onze soorten onderzoek.