Privédetective inhuren bij overspel: hoe werkt dat?

Heeft u het vermoeden dat uw partner vreemdgaat? Een vreselijk vermoeden, u wilt echter wel zekerheid. Natuurlijk kunt u uw partner hier rechtstreeks naar vragen. De kans is echter groot dat u geen eerlijk antwoord krijgt of dat u twijfelt aan het antwoord. Wilt u écht duidelijkheid, dan kunt u een overspel onderzoek laten uitvoeren.

Dit onderzoek wordt verricht door een ervaren privédetective. Deze zet alle mogelijke middelen in om het bewijs te leveren dat uw partner overspel pleegt. Daarnaast is een privédetective op de hoogte van wet- en regelgeving rondom het recht op privacy.

 

Stappenplan onderzoek naar overspel

Bij vermoedens op overspel of een andere onderzoeksbehoeftes neemt u telefonisch of per e-mail contact op met een bureau als Quso. U ontvangt een aanbieding met een plan van aanpak. Hierin staan ook de kosten per uur of dagdeel vermeld. Gaat u akkoord met het toegezonden voorstel? Dan gaan wij aan de slag, door middel van een betaling worden de kosten van een privédetective gedekt.

Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk relevante informatie aanlevert. Denk aan een foto van uw partner en adresgegevens of kentekens van auto’s die geobserveerd moeten worden. Heeft u eventueel een foto of adresgegevens van degene waarmee uw partner u bedriegt? Geef ook deze informatie door. Een privédetective heeft een beroepsgeheim en zal deze informatie niet met iemand anders delen.

Een onderzoeker observeert uw partner gedurende enkele dagen, afhankelijk van de vorderingen van het onderzoek. Hij brengt de gedragingen van uw partner in kaart. Hierbij worden foto’s en video’s gemaakt, die u later ter inzage krijgt. Uiteraard gaat een privédetective zorgvuldig met deze beelden om. Houd er rekening mee dat deze beelden niet zomaar met iemand anders gedeeld mogen worden.

In veel gevallen volstaat het om uw partner op één locatie in de gaten te houden, bijvoorbeeld op het werk of in en rondom een woning. Deze werkzaamheden worden meestal door een enkele onderzoeker verricht. Is het nodig om uw partner te achtervolgen? In deze situatie maakt het recherchebureau gebruik van twee onderzoekers, elk met een eigen auto. Zo is het mogelijk om uw partner onopvallend te volgen.

 

U ontvangt een uitgebreide rapportage

Tussentijds wordt u op de hoogte gehouden van de bevindingen, daarnaast ontvangt u aan het einde van het traject een uitgebreide rapportage. Wat u met de feiten die in het rapport vermeld staan doet is uw eigen keuze. U kunt uw partner hier rechtstreeks mee confronteren. Het kan ook zo zijn dat er geen overspel is geconstateerd. U kunt erop vertrouwen dat deze bevindingen juist zijn.

 

Wat kost een onderzoek naar vreemdgaan?

Niemand weet hoeveel tijd een onderzoek kost, u kunt er echter zeker van zijn dat dit gebeurt met de beste apparatuur en beproefde onderzoeksmethoden. In een overeenkomst staan alle kosten vermeld. Alles wordt vooraf afgesproken, zo komt u nooit voor onverwachte rekeningen te staan.

 

Menu