1. Home
  2. Prive detective
  3. Voogdij zaken

Voogdij zaken

Wanneer u uit elkaar bent en kinderen heeft ontstaat er vaak een langdurig gerechtelijk traject waarbij soms niet alleen de alimentatie, maar ook de voogdij een hekel punt is. Nu wordt veelal in een voorlopige voorziening een regeling getroffen, waarbij in de hectiek van de breuk een ouder achteraf het idee heeft (onterecht) aan het ‘kortste eind’ te hebben getrokken. Nu is het vaak lastig een regeling aan te passen en dit is enkel door meerdere gangen naar de rechtbank en veel getouwtrek mogelijk.

Wij beschikken over een vergunning van het Ministerie van Justitie (POB 821) en al onze bevindingen in een overspel onderzoek kunnen worden gebruikt in een mogelijke rechtszaak.

Wat kunnen wij voor u inzake voogdij onderzoek betekenen?

  • Vaststellen of zorg wordt overgedragen
  • Hoe de huidige gezinssamenstelling is
  • Vaststellen gedrag t.o.v. kinderen (in openbare ruimtes)
  • Vaststellen activiteiten voogd

Hoe gaat een voogdij onderzoek vaak in zijn werk?

Door bijvoorbeeld aan te tonen dat de persoon met de volledige voogdij de zorg van het kind structureel overdraagt aan bijvoorbeeld de ouders of nieuwe partner kan er een heel nieuw licht op de voogdij zaak komen. Ook kunnen de activiteiten van de voogd zoals mogelijk drugs gebruik of rijgedrag waarmee de veiligheid van de kinderen in gevaar worden gebracht een rol spelen.

Al onze onderzoeken inzake voogdij zaken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor verhaalsonderzoek.

Kosten voogdij onderzoek

Het is lastig aan te geven wat de kosten zijn voor een voogdij onderzoek, omdat de inzet en aantal benodigde uren per geval afwijkend is. Wel kunnen wij aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek een offerte doen per onderzoek dag aan de hand van een uurtarief. U kunt ons bij overspel onderzoeken inhuren vanaf 890,- euro per dag. Per dag bekijken we samen met u of en op welke manier verder overspel onderzoek gewenst is. Soms hebben we in één dag al resultaat en soms is langer onderzoek nodig. Op deze manier houdt u steeds controle over de kosten en inzet van het voogdij onderzoek.

QUSO BV voldoet ruim aan alle wettelijk gestelde eisen. Lees hier alle eisen waar een Recherchebureau aan moet voldoen >>