1. Home
  2. Prive detective
  3. Vermiste personen opsporen

Vermiste personen opsporen

Prive Detective

Bent u iemand uit het oog verloren of heeft u bijvoorbeeld een vordering op iemand maar kunt u deze zelf niet meer traceren? Wij kunnen aan de hand van bepaalde gegevens van de persoon vaak binnen zeer korte tijd de actuele verblijfsgegevens achterhalen*. Verder kunnen wij ook gedeeltelijk de vermogenspositie van de persoon vast stellen door middel van een verhaalonderzoek.

Geregistreerd bij Autoriteit persoonsgegevens

Gelegitimeerd door de Politie

POB nummer

ND nummer

Wij beschikken over een vergunning van het Ministerie van Justitie (POB 821) en al onze bevindingen in een onderzoek kunnen worden gebruikt in een mogelijke rechtszaak.

Ook bieden wij diensten aan waar we personen die vermist worden aan de hand van verklaringen en overige informatie op te sporen. In een intake gesprek worden de mogelijkheden besproken met daarbij een opgaaf van de kosten en mogelijkheden.

Voorbeeldcases vermiste personen opsporen:

1. Stel u heeft een bedrag geleend privé of bedrijfsmatig aan persoon X, met een bepaalde terugbetalingsregeling afspraak. De persoon is met de spreekwoordelijke ‘noorderzon’ vertrokken en u zit met u vordering in uw maag. Wij sporen de persoon op en kijken of en hoe u het beste deze vordering kan incasseren.

2. Ook kan het voorkomen dat u een vordering heeft maar de persoon niet bereid is te betalen en opgeeft geen werk of bezittingen te hebben. Wij kunnen voor u na gaan of de persoon werk heeft of inkomsten uit arbeid genereert en of de persoon bijvoorbeeld eigenaar is van onroerend goed of betrokken is bij het voeren van een onderneming.

3. Ook kunt u ons inschakelen wanneer  uw kind of ander familielid in Nederland of in het buitenland vermist is. Wij zijn gespecialiseerd in het doen van onderzoek naar vermissingen en kunnen hierbij ook voor u eventueel het contact overnemen met de lokale autoriteiten.

Aanpak onderzoek vermiste personen:

Al onze onderzoeken onderzoeken naar vermiste personen worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor verhaalsonderzoek. QUSO recherche is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het opsporen van personen.

*Wij behouden ons het recht voor zonder opgaaf van reden bepaalde onderzoeken niet aan te nemen*