Alimentatieonderzoek om te bewijzen dat uw ex-partner weer samenwoont of een nieuwe werkbetrekking heeft. De financiële gevolgen van een scheiding (alimentatie) hebben vaak vele jaren een grote invloed op uw dagelijks leven. Denkt u dat u ten onrechte alimentatie betaalt, omdat u vermoedt dat uw ex-partner al weer werk heeft of opnieuw is gaan samenwonen? Laat dan nu dit vermoeden met een alimentatieonderzoek bewijzen en stop met het betalen van alimentatie!
U kunt bij ons terecht voor alimentatieonderzoek naar:

  • Inwoning nieuwe partner (aantonen economische eenheid)
  • Mogelijk (nieuwe) werkgever
  • Verblijfsadres vaststellen
  • Activiteiten (nieuwe) partner

Veelal wordt doormiddel van het observeren van uw ex-partner aangetoond dat u ten onrechte alimentatie betaalt, maar het is ook mogelijk voor ons digitaal onderzoek te doen of verklaringen of te nemen. Al onze alimentatieonderzoeken vinden in nauw overleg plaats met u of uw advocaat zodat constant onze bevindingen kunnen worden afgestemd voor een beter eindresultaat.
Verder wordt een heldere kostenopbouw per alimentatieonderzoek gehanteerd en houdt uw vaste contactpersoon binnen QUSO BV u op de hoogte over de voortgang van het alimentatieonderzoek. Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.
Erg belangrijk bij elk van de door ons uit te voeren alimentatieonderzoeken is de informatie die wij van u ontvangen. U kunt hierbij denken aan foto’s, werktijden, vermeende adressen en dergelijke.
Lees hier meer over ons: Alimentatie onderzoek

Eisen Bedrijfsrecherche bureau:
Alle particuliere recherchebureaus die in Nederland detective diensten willen aanbieden dienen aan de onderstaande eisen te voldoen. Wanneer u er over denkt om een prive detective in te huren om een onderzoek te doen is het sterk aan te raden te controleren of het detectivebureau aan deze gestelde eisen voldoet. Er worden namelijk, op websites zoals marktplaats, maar ook op professioneel uitziende webpagina’s privédetective diensten aangeboden door mensen of bedrijven die niet aan de eisen voldoen. Dit kan problemen opleveren met latere rechtsgeldigheid van een rapportage bij een eventuele rechtszaak, maar veelal is ook het daadwerkelijk prive detective onderzoek van lagere kwaliteit.
Vergunning van het Ministerie van Justitie:
Alle particuliere detectivebureaus dienen in het bezit te zijn van een vergunning. Wanneer er aan een prive detective bureau een vergunning is toegekend krijgt dit bedrijf een POB nummer toegewezen. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat een dergelijk detectivebureau zich aan bepaalde wettelijke eisen houdt. Wanneer dit niet het geval is kan namelijk dit bureau zijn vergunning verliezen.
Aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens:
Een particulier detectivebureau dient aangemeld te zijn bij het college bescherming persoonsgegevens. In de praktijk betekend dit dat het prive detective bureau de richtlijnen van deze organisatie dient na te leven en dit door het CBP wordt gecontroleerd. Zo worden aan detectivebureaus door dit orgaan bepaalde eisen gesteld die betrekking hebben op privacy en de bewaarduur en wijze van persoonsgegevens.
Overige eisen recherchebureau:
Buiten de branche specifieke eisen zoals hierboven vermeld dienen detectivebureaus natuurlijk ook ingeschreven te staan bij de KvK. .
Tip voor het inhuren van een recherchebureau:
Wanneer u op het punt staat om een detectivebureau in te schakelen en u heeft een groter onderzoek dan enkel wat uitzoekwerk, dan is het te adviseren een persoonlijk intake gesprek te houden. In dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het prive detectivebureau en kunt u ook vragen naar de resultaten in vergelijkbare zaken.
QUSO BV voldoet ruim aan alle gestelde eisen.

Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Alimentatiefraude of vul ons informatieformulier in.