Persoonsbeveiliging: hoe werkt het en wat kost het?

Binnen Nederland wordt persoonsbeveiliging vooral door de overheid verzorgd. Toch is er ook vraag naar gediplomeerde persoonsbeveiligers buiten de overheid. Een persoonsbeveiliger is zichtbaar of discreet aanwezig en beschermt u en uw eventuele gezin. In moeilijke of bedreigende situaties geeft persoonsbeveiliging u extra zekerheid.

Een persoonsbeveiliger is getraind en kan snel reageren. Daarnaast wordt er rekening gehouden met uw privacy en wordt u niet gestoord in uw dagelijkse activiteiten.

Persoonsbeveiliger inhuren

De samenleving is aan het veranderen, zaken als bedreiging of afpersing komen steeds vaker voor. U kunt daardoor extra risico lopen. Dit geldt niet alleen in of rondom uw onderneming, ook op straat of tijdens een druk evenement is dit het geval.

Vervult u een belangrijke functie of bent u bekend? Dan kunt u op sommige momenten behoefte hebben aan een persoonsbeveiliger. Het inhuren van een persoonsbeveiliger kunt u via verschillende organisaties doen. Het is belangrijk dat dit bedrijf beschikt over gediplomeerde persoonsbeveiligers. Zij hebben een opleiding tot persoonsbeveiliger of bodyguard gevolgd en weten precies wat er in benauwde situaties dient te gebeuren.

Werkzaamheden van bodyguards

Een persoonsbeveiliger of bodyguard is er voor u en uw gezin. Hij of zij voorkomt onveilige situaties en reageert adequaat bij onregelmatigheden. Een persoonsbeveiliger is continu aanwezig en stoort u niet in uw activiteiten.

U kunt blind vertrouwen op uw beveiliger. Niet alleen staat hij of zij in voor uw persoonlijke veiligheid, ook heeft hij of zij een geheimhouding ten opzichte van vertrouwelijke gegevens. Persoonsbeveiligers houden zich aan een gedragscode, waarmee u verzekerd bent van een integere en professionele werkhouding.

Zonder dat uw veiligheid in gevaar komt kunt u zich in het openbaar verplaatsen. Daarnaast controleert een persoonsbeveiliger uw omgeving.

Kosten van persoonsbeveiliging

Wilt u weten wat het kost om een bodyguard in te huren? Deze kosten zijn sterk afhankelijk van uw behoeftes. Het is daarom goed om eerst een inventarisatie te maken! Op basis daarvan kan berekend worden wat het kost.

Geef uw beveiligingsbehoefte duidelijk aan, zo krijgt u een offerte op maat en kunt u bepalen of dit binnen het budget past. Voor persoonsbeveiliging betaalt u zeker niet veel meer dan een persoonsbeveiliger in vast dienstverband. Met het inhuren van een beveiliger zit u niet vast aan werkgeverslasten, bovendien bepaalt u zelf wanneer u gebruikmaakt van deze diensten.

Passende persoonsbeveiliging

Het kan voorkomen dat u zich niet prettig voelt wanneer u beveiligd wordt. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u vragen om een andere bodyguard en kan er op basis van uw wensen opnieuw worden geselecteerd. Bij het beveiligen van personen is het belangrijk dat er op een prettige manier wordt samengewerkt tussen de verschillende partijen. Zo weet u zeker dat een beveiliger optimaal functioneert en uw veiligheid gewaarborgd is.

Meer weten? Wij nodigen u van harte uit en spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.