Partneralimentatie onderzoek doen en bewijs verzamelen

Het betalen van alimentatie wordt niet in alle gevallen gedaan! Vaak is dit wel de bedoeling en worden wetten en regels genegeerd. Wanneer u onderzoek doet naar het betalen van alimentatie is het mogelijk om te bewijzen dat uw ex-partner bijvoorbeeld een arbeidsbetrekking heeft of opnieuw getrouwd is. Om dit soort zaken te bewijzen is er vaak gedurende een langere periode onderzoek benodigd. Om de beste resultaten te behalen is samenwerking en overleg gepast.

partneralimentatie onderzoe

Professioneel partneralimentatie onderzoek laten doen

Om in kaart te brengen of er partneralimentatie betaald moet worden is er langdurig onderzoek benodigd. Vaak worden er een aantal onderzoeksdagen ingepland die over een langere periode worden verspreid. Door dit in overleg te doen is het mogelijk om de beste momenten in te plannen.

Vooral in de ochtend en avond wordt gecontroleerd wie een woning op welk moment verlaten. Als kan worden vastgesteld dat uw ex-partner economisch voordeel behaalt door deze nieuwe situatie is het mogelijk om partneralimentatie te verkrijgen.

Bewijs verzamelen voor betalen partneralimentatie

Wanneer er gedegen onderzoek plaatsvindt is het mogelijk om beetje bij beetje bewijs te verzamelen. Op deze manier kan worden vastgesteld van welke situatie er sprake is en kan dit eventueel worden veroordeeld door een rechter. U kunt dit zelf doen of u kunt kiezen voor een professioneel partneralimentatie onderzoek.

Tijdens professioneel onderzoek wordt er een zo compleet mogelijk beeld gecreƫerd. Zo wordt vastgesteld of er samen vakanties plaatsvinden of er eigendommen worden gedeeld en of men samen boodschappen doet. Door dit soort bewijzen te verzamelen kan eenvoudiger worden hard gemaakt dat er sprake is van een nieuwe situatie.

Ook wordt er onderzoek gedaan naar administratieve zaken. Wanneer een nieuw adres genoemd wordt bij andere partijen is gemakkelijker vast te stellen dat er sprake is van een nieuwe woonsituatie. Zo wordt er navraag gedaan bij overheidsinstanties en bedrijven waarmee uw ex-partner in verband staat. Wanneer zij post naar een nieuw adres sturen is het bijvoorbeeld aannemelijk dat uw ex-partner op dit adres woont. Tot slot zal er onderzocht worden of er sprake is van een affectieve relatie. Dit kan worden vastgelegd door het maken van beeldmateriaal of het verzamelen van verklaringen van buurtbewoners.

Onderzoek laten doen naar uw ex-partner en een rapportage maken

Wanneer u zelf onderzoek naar uw ex-partner doet komt dit op overheidsinstanties niet altijd betrouwbaar over. Laat u onderzoek door een derde partij doen? Dan is dit wel het geval! Daarnaast zal het onderzoek professioneler zijn en bent u zelf niet met deze emotionele klus belast.

Door af en toe te overleggen en het samenstellen van een gedegen rapportage kunt u uw zaak mogelijk oplossen. QUSO.nl doet dit onderzoek namens een recherchebureau dat erkend is door het Ministerie van Justitie. Wij doen dit altijd in overleg met uw advocaat, zo weten wij zeker dat het onderzoek juridisch kan worden rond gemaakt.

Voor meer informatie of een prijsaanvraag kunt u het best persoonlijk met ons in contact treden. Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)302920200 of info@quso.nl.

 

Menu