[youtube id=”pg_6OHJthz4″ preview=””]

Bedrijfsrecherche, Prive Detective en (Hotel) Beveiliging zijn de drie divisies QUSO BV. Na onze oprichting in 2001 zijn wij als familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgroot beveiliging- en recherchebureau en hebben ons steeds weer beter aangepast op de vraag in de markt van beveiliging- en recherchediensten. Met onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Maaseik (België) bieden wij door heel Europa totaaloplossingen op recherche en beveiligingsgebied voor zowel particulieren als bedrijven.

Als particulier recherchebureau hebben wij van het Ministerie van Justitie het erkenningsnummer POB 821 en als beveiligingsbureau erkenningsnummer ND 1579.

Op dit moment hebben wij de beschikking over een sterk team van ervaren en gedreven particulier onderzoekers en beveiligers om u van dienst te zijn in sterk uiteenlopende diensten. Veel van onze medewerkers hebben op het gebied van veiligheid en recherche, veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende overheidsdiensten, wat bij heeft gedragen aan het feit dat wij nu enige jaren een gerenommeerd beveiliging- en recherchebureau zijn in Nederland. Discretie en kwaliteit vormen de basis voor onze diensten en met onze effectieve aanpak onderscheiden wij ons van andere recherchebureaus.

Met een vergunning van het Ministerie van Justitie voor het uitoefenen van onderzoekswerkzaamheden en beveiligingsdiensten kunnen wij de volgende klantgroepen van dienst zijn:

  • Ondernemingen
  • Advocatuur
  • Gemeenten
  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Particulieren

Al onze diensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd door gediplomeerd personeel. Er wordt een heldere kostenopbouw gehanteerd en uw vaste contactpersoon binnen QUSO BV houdt u op de hoogte over de voortgang van het onderzoek.

 

[notification type=”notification_info”]Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over
QUSO BV of vul ons informatieformulier in.[/notification]