Een spypen is een pen die gewoon normaal kan schrijven en qua uiterlijk niet veel afwijkt van een normale pen. Schijnt bedriegt hier echter want in een spy pen zit een video camera of recorder ingebouwd. Het is dus mogelijk met deze spy pen onopvallend te filmen en / of geluid op te nemen. Op het internet zijn veel spy pennen te koop, maar hier zitten ook een hoop mindere kwaliteit gadget spy pennen tussen die leuk zijn voor een feestje of grapje, maar wanneer het voor u van belang is goede opnames te maken met de spy pen is het verstandiger u laten adviseren door de spy producten specialist die een goot assortiment spy pennen aanbiedt.

Onderstaand spy pen welke alleen geluid opneemt is bijvoorbeeld op deze website online te koop:

De spy pen werkt en ziet er uit als een gewone pen, maar het spy pen kan gesprekken of geluiden in een ruimte opnemen. De spy pen met 1 GB intern geheugen kan tot 6 uur onafgebroken audio opnemen en werkt onopvallend met 1 druk op de knop!

Na gebruik van de spy pen kunt u de bestanden overzetten naar uw computer via een USB kabel. Wij hebben deze spy pen geluidsrecorder ook aan verschillende detectives en zelfs overheidsinstanties verkocht die dit product in hun dagelijkse werkzaamheden gebruiken. Tot wel 5 meter duidelijk verstaanbaar opnemen!

De aan / uit knop voor het opnamen bij deze spy-pen is bijna niet zichtbaar, omdat enkel de bovenkant van de spy pen iets wordt ingedrukt. Niets zal dus verraden dat wanneer u in een bespreking bent en de gesprekken wilt opnemen.

Koop deze spy pen nu online

Menu