[SlideDeck id=’593′ width=’100%’ height=’250px’]

Een spy camera is een uitkomst wanneer er binnen uw onderneming bedrijfsfraude (bijv. greep uit kas) of een andere onregelmatigheid plaatsvindt. Vanaf heden verhuren wij ook spy camera aan particulieren! Ondanks de aangescherpte privacy wetgeving is in veel gevallen de inzet van een spy camera toch mogelijk. Het huren van een spy camera kan bij ons voor korte of lange termijn. De spy camera’s worden vakkundig geplaatst (eventueel buiten openingstijden) en zijn digitaal, wat garant staat voor uitstekende kwaliteit van het beeldmateriaal van de spy camera.

Spy camera kopen?:
Voor het kopen van een spy camera kunt u terecht op onze spywebshop:

SPYCAMERA

Spy camera huren?:
Spy camera’s zijn uitlsuitend voor bedrijven┬ábij ons per week te huur, waar wij het professioneel en onopvallend eventueel buiten kantooruren voor u installeren. Aan de hand van uw situatie en de gewenste toepassing van de spy camera kunnen wij een offerte voor u opmaken. De opname beelden kunt u desgewenst zelf uitkijken of dit door ons laten verzorgen, waarna de belangrijkste beelden van de spy camera voor u op DVD zullen worden gezet.

Situaties waar onder andere een spy camera kan worden ingezet.

  • Diefstal van geld of goederen
  • Vernielingen
  • Oneigenlijk gebruik van bedrijfsmiddelen
  • Ongeoorloofde praktijken

Afhankelijk van de geconstateerde feiten door de spy camera kunnen wij u vervolgens bijstaan met bijvoorbeeld het interviewen van de dader, het ontslagtraject of het doen van aangifte. Veelal is het verstandig om te bekijken hoe een dergelijk voorval heeft kunnen plaatsvinden en hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen.

Spy camera huren en plaatsen in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Spy camera of vul ons informatieformulier in.

Menu