Spionage-Shops zijn bekend geworden in Nederland met de Spionage-shop in Amsterdam die al sinds 1978 spionage producten verkoopt in Nederland en België. Een Spionage-shop is eigenlijk gewoon een elektronica winkel met het grote verschil natuurlijk dat een spionage shop geen gewone elektronische apparatuur verkoopt maar geavanceerde spionage apparatuur importeert en/of zelf fabriceert.

Veelal worden de producten die in een spionage-shop worden verkocht gebruikt voor het spioneren en afluisteren van personen en daarom dient te gebruiker wel altijd goed na te gaan of het spionage product wel in Nederland of België mag worden gebruikt. Het is namelijk zo dat er in de wetgeving een groot verschil zit tussen wat een winkel zoals een spionage shop mag verkopen en wat u als consument mag gebruiken. Zo zijn veel spionage producten van de spionage-shop wel legaal om te gebruiken als u bijvoorbeeld de handelingen van uw minderjarige kinderen wilt nagaan, maar zijn deze illegaal als u deze voor controle van uw partner gebruikt. Gelet op het feit dat in Nederland zeer strenge privacy wetten gelden is het zeker van belang u hier enigszins in te verdiepen voordat u een spionage-shop bezoekt.

Bezoek nu de grootste Spy Shop van Nederland en Belgie:
Spy Shop

Sinds enkele jaren zijn er naast de spionageshop in Amsterdam veel meer spionage-shops bijgekomen die soortgelijke spionage apparatuur aanbieden. Zo is de grootste spionage shop van dit moment Sitcon met 3 vestigingen in Nederland en 1 in België.

In deze spionage-shop is erg veel product informatie te vinden over alle spionage apparatuur en mini camera’s. Zo zijn er mogelijke toepassingen beschreven en zelfs voorbeeldvideo’s zodat u direct de kwaliteit van de spionage camera’s kunt beoordelen. In tegenstelling tot veel andere spionage-shops kunt u bij deze spionageshop makkelijk en veilig via internet bestellen en heeft u de producten mits op voorraad veelal de volgende werkdag al in huis.

Menu