De pen camera’s zijn op het moment het meest verkochte verborgen camera product in online spy shops. De voordelen van de pen camera zijn dat het in redelijk hoge kwaliteit filmt, geen extra snoeren heeft en de beelden direct op de computer zijn uiit te lezen. Wij leveren verschillende pen camera modellen, van meer de gadget versie tot een meer professioneel pen camera systeem. Vergelijk onderstaand onze pen spy camera modellen en bekijk welke voor u de beste is! Alle spy pen camera’s nu UIT VOORRAAD leverbaar bij onderstaande winkel.

Pen Camera Shop

De onderstaande camera pen is het nieuwste op het gebied van verborgen pen camera’s! Deze camera pen spy camera met 8 GB intern geheugen en 1280 x 960 pixels met 30 fps is de professionele camera pen! Alleen bij ons is de pen camera versie verkrijgbaar met betere resolutie, onopvallende lens en extra batterij pack voor langere opname.

Buiten het opnemen van video neemt deze camera pen ook audio op wat na opname makkelijk op elke computer kan worden afgespeeld.De bediening van dit moderne spy camerasysteem bestaat uit 1 knop en is zeer eenvoudig in gebruik. U heeft op deze manier dus geen last van allerlei snoeren en instellingen, maar kan gelijk aan de slag met het geheim opnemen van video en geluid.

Geluidsherkenning:
Verder heeft deze pen camera PRO geluidsherkenning voor het automatisch opnemen wanneer geluiden in de omgeving 45 db of meer zijn. U legt de pen camera dus ergens neer en wanneer er in die ruimte geluid zal worden gemaakt begint de camera pen automatische te filmen. Dit bespaart batterij en u hoeft naderhand niet stukken terug te kijken waar niets wordt gezegd.

Ook is de diameter van deze camera pen maar 13mm en is een stuk minder onopvallend qua afmetingen in vergelijking met andere pen camera’s te koop.

Inclusief:

  • Extra externe batterijpack + 2 uur
  • 12 V & 220 V lader
  • USB Cable
  • Sleutelhanger aansluiting

*Op internet worden veel camera pennen aangeboden, maar geen is gelijk aan deze. Alleen bij ons is de pen geheel zwart en de lens haast onzichtbaar met een hoge resolutie HD (1280 x 960), hoge aantal frames per seconde (30 fps) en compacte extra externe batterij voor langere opname. Ook leveren wij direct uit voorraad en hoeft u dus niet 3 weken op uw product te wachten als u het al krijgt. Koop dus vertrouwd met snelle verzending in onze online shop!

Menu