Een mini camera wordt veelal gebruik om onopvallend te filmen in een bepaalde ruimte. Zo zijn er mini camera’s te koop welke door het kleine formaat ergens in verstopt kunnen worden en zijn er mini camera’s die al ingebouwd zitten in bijvoorbeeld een pen of ander voorwerp. Een mini camera kopen is nu ook mogelijk voor particulieren en zelf voor onder de 100,00 euro zijn er al mini camera’s te koop, waarmee stiekem gefilmd kan worden. Zo kwamen wij de volgende mini camera tegen:

Deze mini camera is de kleinste spy camera op te markt die buiten loepzuiver beeld ook loepzuiver geluid opneemt!  Deze hoge resolutie mini camera heeft 10 GB intern geheugen voor 6 uur opname!

De kwaliteit van zowel de beelden als geluid is, met de vernieuwde resolutie van 640 x 480 pixels van erg hoge kwaliteit en er kan op de interne batterij tot 2 uur worden opgenomen. De opname capaciteit bedraagt 6 uur op het interne 10 GB geheugen!

Video + audio opname:

In tegenstelling tot andere draagbare mini camera’s waar de geluidsopname duidelijk ondergeschikt is aan de videobeelden heeft deze mini camera een zeer hoge kwaliteit geluidsopname wat deze camera erg geschikt maakt voor het opnemen van gesprekken en bijvoorbeeld mystery guest bedrijven.

– 16 bit voice sampling

– 20 Hz – 20 kHz frequency response

– S/N 90 dB

 

Menu