Een geheime camera is een uitkomst wanneer er binnen uw onderneming bedrijfsfraude (bijv. greep uit kas) of een andere onregelmatigheid plaatsvindt. Vanaf heden verhuren wij ook geheime camera aan particulieren! Ondanks de aangescherpte privacy wetgeving is in veel gevallen de inzet van een geheime camera toch mogelijk. Het huren van een geheime camera kan bij ons voor korte of lange termijn. De geheime camera’s worden vakkundig geplaatst (eventueel buiten openingstijden) en zijn digitaal, wat garant staat voor uitstekende kwaliteit van het beeldmateriaal van de geheime camera.

Nu geheime camera kopen?

Kijk in onze: GEHEIME CAMERA SHOP

Huur:
Geheime camera’s zijn bij ons per week te huur, waar wij het professioneel en onopvallend eventueel buiten kantooruren voor u installeren. Aan de hand van uw situatie en de gewenste toepassing van de geheime camera kunnen wij een offerte voor u opmaken. De opname beelden kunt u desgewenst zelf uitkijken of dit door ons laten verzorgen, waarna de belangrijkste beelden van de geheime camera voor u op DVD zullen worden gezet.

Situaties waar onder andere een geheime camera kan worden ingezet.

  • Diefstal van geld of goederen
  • Vernielingen
  • Oneigenlijk gebruik van bedrijfsmiddelen
  • Ongeoorloofde praktijken

Afhankelijk van de geconstateerde feiten door de geheime camera kunnen wij u vervolgens bijstaan met bijvoorbeeld het interviewen van de dader, het ontslagtraject of het doen van aangifte. Veelal is het verstandig om te bekijken hoe een dergelijk voorval heeft kunnen plaatsvinden en hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen.

Geheime camera plaatsen en huren in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.