Het beveiligen van grote groepen mensen brengt vaak veel risico´s met zich mee. Veel van deze risico´s kunnen worden beperkt door het goed regelen van de evenementenbeveiliging. Een zeer belangrijk aspect bij evenementenbeveiliging is de voorbereiding, waaraan wij veel zorg besteden.

Voorafgaand aan het evenement moet aan de hand van de voorschriften van de gemeente aangevuld met een eventueel door ons te houden veiligheidsscan de benodigde evenementenbeveiligers worden bepaald. In deze veiligheidsscan komt onder andere de werkwijze bij calamiteiten te staan en de afspraken met de politie en hulpdiensten. De evenementenbeveiligers zijn alle in het bezit van de verplichte diploma’s en zijn goed getraind in het effectief controle uit oefenen en eventueel grondig fouilleren.

Het maken van een vrijblijvende offerte voor evenementenbeveiliging is door ons mogelijk nadat we informatie zoals verwachte bezoekers, eisen gemeente, soort evenement, tijden en data ontvangen.

Soms is een aanvulling op de evenementenbeveiliging door middel van een hond zeer welkom. Vooral bij evenementen beveiliging en het beveiligen van grote terreinen heeft deze samenwerking zich door de jaren heen steeds weer bewezen. Wij kunnen hondenbeveiliging leveren voor zowel grote als kleine evenementen c.q terreinen / objecten. Wij werken alleen met speciaal getrainde, erkende bewakingshonden, wat kwaliteit garandeert.

Beveiligingsbedrijf QUSO BV beschikt over alle benodigde vergunningen en dergelijke die nodig zijn om evenementenbeveiliging diensten te kunnen leveren.

Evenementenbeveiliging in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

[notification type=”notification_info”]Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Evenementenbeveiliging of vul ons informatieformulier in.[/notification]

 

 

Menu