U stelt een concurrentiebeding op, omdat het voor u van groot bedrijfsbelang is dat bepaalde informatie in ieder geval voor bepaalde tijd geheim blijft en niet bij u concurrent terecht komt. Doordat u een concurrentie beding heeft opgenomen in het arbeidscontract hoopt u oneigenlijk gebruik te voorkomen, maar in de praktijk wordt een dergelijk beding vaak toch niet nageleefd. Het voormalig personeelslid benadert bijvoorbeeld uw klanten, gebruikt uw bedrijfsinformatie of gaat werken bij uw concurrent.

Aanpak concurrentiebeding onderzoek:
Wij hebben een unieke aanpak ontworpen, waarbij het niet concurrentiebeding op zo’n manier in uw bedrijfsvoering wordt geïmplementeerd dat uw concurrentiebeding wel blijft staan en het wel loont overtredingen aan te pakken! Vergeet alle negatieve zaken die u ongetwijfeld heeft gehoord rond het concurrentiebeding en laat ons u adviseren u in het gehele traject. Van het opstellen van het concurrentiebeding tot het eventueel bijstaan met bewijs en een gespecialiseerde advocaat in de rechtzaal kunnen wij u van dienst zijn. Veel van onze klanten hebben door onze unieke aanpak al verschillende concurrentiebeding zaken gewonnen en een duidelijk signaal binnen de onderneming afgegeven. De beurt is aan u!

Wanneer concurrentiebeding overtreding onderzoeken?:
Wanneer u op dit moment een actueel probleem heeft met een concurrentie beding kunnen wij u ook van dienst zijn. Voor het nemen van juridische stappen tegen een dergelijke overtreding is bewijs nodig. Dit kunnen wij door middel van het observeren van de persoon en het vastleggen van diens activiteiten met behulp van foto- en videoapparatuur leveren.

Van de bevindingen wordt door ons een rapportage opgemaakt met als bijlage de foto- en/of video opnamen. Onze rapportage is al diverse malen van doorslaggevende waarde geweest in een rechtzaak en als ‘deskundige rapportage’ aangemerkt door de rechtbank.

Verder wordt door ons een heldere kostenopbouw per onderzoek gehanteerd en houdt uw vaste contactpersoon binnen QUSO Bedrijfsrecherche BV u op de hoogte over de voortgang van het onderzoek. Concurrentiebeding overtreding aantonen in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Lees hier meer over: Concurrentiebeding onderzoek

Eisen Recherchebureau:
Alle particuliere recherchebureaus die in Nederland detective diensten willen aanbieden dienen aan de onderstaande eisen te voldoen. Wanneer u er over denkt om een prive-detective in te huren om een onderzoek te doen is het sterk aan te raden te controleren of het detectivebureau aan deze gestelde eisen voldoet. Er worden namelijk, op websites zoals marktplaats, maar ook op professioneel uitziende webpagina’s privédetective diensten aangeboden door mensen of bedrijven die niet aan de eisen voldoen. Dit kan problemen opleveren met latere rechtsgeldigheid van een rapportage bij een eventuele rechtszaak, maar veelal is ook het daadwerkelijk prive-detective onderzoek van lagere kwaliteit.

Vergunning van het Ministerie van Justitie:
Alle particuliere detectivebureaus dienen in het bezit te zijn van een vergunning. Wanneer er aan een prive-detective bureau een vergunning is toegekend krijgt dit bedrijf een POB nummer toegewezen. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat een dergelijk detectivebureau zich aan bepaalde wettelijke eisen houdt. Wanneer dit niet het geval is kan namelijk dit bureau zijn vergunning verliezen.

Aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens:
Een particulier detectivebureau dient aangemeld te zijn bij het college bescherming persoonsgegevens. In de praktijk betekend dit dat het prive-detective bureau de richtlijnen van deze organisatie dient na te leven en dit door het CBP wordt gecontroleerd. Zo worden aan detectivebureaus door dit orgaan bepaalde eisen gesteld die betrekking hebben op privacy en de bewaarduur en wijze van persoonsgegevens.

Overige eisen recherchebureau:
Buiten de branche specifieke eisen zoals hierboven vermeld dienen detectivebureaus natuurlijk ook ingeschreven te staan bij de KvK. .

Tip voor het inhuren van een recherchebureau:
Wanneer u op het punt staat om een detectivebureau in te schakelen en u heeft een groter onderzoek dan enkel wat uitzoekwerk, dan is het te adviseren een persoonlijk intake gesprek te houden. In dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het prive detectivebureau en kunt u ook vragen naar de resultaten in vergelijkbare zaken.

QUSO BV voldoet ruim aan alle gestelde eisen.

 

[notification type=”notification_info”]Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Concurrentiebeding onderzoek of vul ons informatieformulier in.[/notification]

 

 

Menu