Wilt u afluisteren?

Geheime mini zenders zijn ideaal voor het afluisteren van een ruimte op afstand. Wilt u bijvoorbeeld weten wat uw oppas allemaal tegen uw kinderen zegt als u er niet bent? Onze (gsm) afluister zenders maken het mogelijk om bijvoorbeeld via het GSM netwerk in te bellen en zo af te luisteren in de ruimte waar u de zender heeft geplaatst. Wij leveren verschillende geheime mini zendertjes voor afluisteren los of ingebouwd in alledaagse gebruiksvoorwerpen in de hoogste kwaliteit.

Wilt u juist afluisteren en bent u op zoek naar afluisterapparatuur? Voor het kopen van afluisterapparatuur en tips hoe afluisteren kunt u terecht op:

Afluisterapparatuur shop

Voor het afluisteren is onze mini GSM zender is de kleinste gsm zender ter wereld (50 x 30 x 9 mm) met professionele geluidskwaliteit waarmee u wel tot 10 meter van de gsm zender alles kunt afluisteren. Doordat de mini gsm zender via het gsm netwerk werkt en een simkaart heeft is deze vanaf de hele wereld te benaderen door er naar toe te bellen! Alleen de GSM mini zender van sitcon.nl heeft een Siemens GSM module en 2 ingebouwde ruisonderdrukkunde microfoons voor het beste geluidskwaliteit!

Wanneer u op de GSM afluister zender inbelt schakelt het systeem zich zonder ‘klik’ of dergelijke in en u kunt op deze manier direct onopvallend afluisteren Door kleine formaat van de mini gsm zender is deze op veel plaatsen te verstoppen en in veel voorwerpen weg te werken! Met de extra gevoelige interne microfoon kan u geluiden horen tot wel 10 meter afstand van de mini afluister zender.

De standby tijd van de mini gsm zender bedraagt tot 3 a 4 dagen en u kunt tot 3 a 4 uur inbellen. Wanneer u het apparaat op netstroom aansluit is dit vanzelfsprekend niet van toepassing en kunt u onbeperkt afluisteren. Ook leveren wij vanaf heden een extra batterij pack, waar 3 AAA batterijen in kunnen worden geplaatst. Wanneer u dit extra batterij pack aansluit op de mini gsm zender dan kunt u tot wel 6 a 8 uur inbellen of 6 a 8 dagen standby tijd halen.

De afluister zender heeft nu een ingebouwde mini accu en in totaal dus precies zo groot als afgebeeld! Ideaal om in kleine ruimtes of voorwerpen weg te werken. Het maakt niet uit hoever u van de afluister zender af bent!

De GSM afluister zender werkt via het GSM (mobiele) netwerk en als u de zender dus bijvoorbeeld in Amsterdam plaatst en u belt vanuit Rotterdam of zelfs vanuit het buitenland hoort u het nog net zo duidelijk! De GSM mini zender is in Nederland en België bruikbaar maar werkt eigenlijk gewoon in elke land met GSM dekking.

Geluidsdetectie:
De mini afluister zender is zelfs zo in te stellen dat u een bericht krijgt (sms) wanneer de afluister zender geluid in de ruimte heeft waargenomen. U legt de zender bijvoorbeeld in uw slaapkamer neer en wanneer iemand de slaapkamer binnen komt en hier geluid produceert wordt u direct per sms hiervan door de afluister zender op de hoogte gesteld. U kunt dan het nummer van de afluisterzender bellen en meeluisteren. Het afluister systeem wordt geleverd compleet met pre-paid simkaart en is gelijk klaar voor gebruik.

Inbouwservice:
Laat nu door ons professioneel uw mini gsm zender inbouwen in een elektronisch product! Geef ons uw koffiezetapparaat, laptop of dvd speler en wij bouwen geheel onopvallende de mini gsm zender in. De zender zal de stroom toevoer van het product gebruiken en u heeft zo dus geen last meer van lege batterijen! U kunt bij product opties dit selecteren. Wanneer u ons het product brengt zullen wij binnen 3 a 4 dagen deze klaar hebben staan met ingebouwde mini gsm zender.

Menu