Kosten van een onderzoek naar overspel

Vermoedt u overspel door uw partner? U zoekt naar zekerheid die u van uw partner (nog) niet krijgt. Een onderzoek naar overspel zorgt voor meer duidelijkheid. De kosten van dit onderzoek zijn te verwaarlozen met de stress en onzekerheid die u bij overspel heeft. Kies voor een professioneel onderzoek met een duidelijke rapportage. In dit artikel gaan we dieper in op dit onderwerp.

Overspel herkennen

Het is belangrijk om overspel tijdig te herkennen. Bepaalde gedragsveranderingen kunnen een signaal zijn van vreemdgaan. Werkt uw partner plots veel meer? Is er angst wanneer u naar zijn of haar telefoon kijkt? Besteedt uw partner meer aandacht aan het uiterlijk? Dit kunnen stuk voor stuk tekenen van overspel zijn.

Overspel is soms moeilijk te bewijzen en uw partner bevragen zal vaak niet tot een eerlijk antwoord leiden. U kunt uw partner zelf controleren door middel van verborgen camera’s, afluisterapparatuur of het controleren van de pc. Vreemdgangers zijn vaak erg creatief in het geheimhouden van overspel. Laat uw partner volgen en ontdek waar hij of zij zich bevindt. Met foto’s, videobeelden of geluidsopnames heeft u echt bewijs in handen.

Het overspel onderzoek

Vertrouw bij een onderzoek naar vreemdgaan op een door het ministerie van justitie erkend recherchebureau. Dit bureau houdt zich aan de wettelijke eisen en de richtlijnen van het college bescherming persoonsgegevens. Het overspel onderzoek verloopt zo op een verantwoorde manier, zonder dat u hierdoor in de problemen raakt.

De onderzoeker observeert uw partner. Het is hierbij belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie doorgeeft over de werklocatie, te rijden routes of afspraken die uw partner heeft. Afhankelijk van de situatie wordt uw partner op bepaalde dagen of dagdelen in de gaten gehouden, het onderzoek wordt uitgevoerd door één of meerdere onderzoekers.

U wordt tussendoor op de hoogte gehouden van het onderzoek, daarnaast ontvangt u een uitgebreide rapportage met eventueel beeld- of videomateriaal.

Kosten van overspel onderzoek

U wilt weten wat de kosten van een onderzoek naar overspel zijn. Dit is per situatie anders, belangrijker is dat overspel aangetoond of uitgesloten wordt. Het best kunt u contact opnemen met een onderzoeker en uw onderzoekbehoeften voorleggen. Op basis van uw verhaal kan de onderzoeker een plan van aanpak maken. Vervolgens wordt er samen met u een voorstel gemaakt dat besproken wordt. Binnen dit tarief zijn alle recherchewerkzaamheden en het gebruik van technische middelen inbegrepen. Kilometerkosten of extra gemaakte uren worden apart doorberekend. Ook hier ontvangt u vooraf informatie over!

Bewijsmateriaal overspel

Wat kunt u met bewijsmateriaal? U mag en kan uw partner hier rechtstreeks mee confronteren. Het is aan u of uw partner wat hier de gevolgen van zijn. Daarnaast kunt u dit bewijsmateriaal ook voor juridische doelen inzetten. Informeer naar de mogelijkheden bij uw advocaat of onderzoeker.

Wij nodigen u van harte uit en spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via 030-2920200 of info@quso.nl.

Menu