Checken van auto op gps trackers, peilzenders en bakens

Steeds meer mensen komen bij ons voor het laten checken van hun auto op de aanwezigheid van gps trackers / peilzenders / bakens. Door de grote aanwezigheid van betaalbare GPS trackers is het voor een ieder eenvoudig om een auto met een gps tracker te volgen. Hierdoor kan informatie worden achterhaald van bijvoorbeeld concurrenten, medewerkers en of partners zonder diens medeweten. Om er zeker van te zijn of er geen GPS peilzenders of bakens onder uw auto zit kunnen wij hiernaar een onderzoek doen.

Check van auto op gps peilzenders:
De check van een auto op de aanwezigheid van gps peilbakens gebeurt door ons zeer uitvoerig. Zo wordt er een brug gebruikt om de onderkant van uw auto volledig te inspecteren en gebruiken wij de nieuwste opspoor apparatuur voor het doen van verschillende metingen. Ook verwijderen wij het gehele dashboard console en andere plekken waar mogelijk een gps peilbaken kan worden verstopt. Met deze check heeft u er op dat moment 99% zekerheid van dat er geen gps peilzenders en of andere afluisterapparatuur in uw auto aanwezig is en kunt u met een gerust hart weer op weg.

Lees hier meer over onze TSCM sweep diensten of bel +31 (0) 30 292 0200 voor het maken van een afspraak.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]