Bent u op zoek naar een complete oplossing op het gebied van beveiligingscamera's?
De noodzaak van camerabeveiliging, voornamelijk in de detailhandel, horeca en het midden- en kleinbedrijf is steeds meer aanwezig. Helaas is is een sterk stijgende lijn te zien met betrekking tot overvallen, winkeldiefstallen en insluipingen.

Beveiligingssystemen zijn een zeer efficiënte en preventieve maatregel en een noodzaak voor ieder bedrijf.

Wij werken met de hoogste kwaliteit camerasystemen. Door middel van zogenoemde harddiskrecorders wordt het beeldmateriaal opgenomen. Het resultaat is haarscherp beeld, geen ongemak van het verwisselen van banden, geen terugloop in kwaliteit en u kunt het beeld via het internet op elke gewenste locatie bekijken. Van een simpel camera systeem tot zeer uitgebreide beveiligingssystemen bent u bij ons aan het goede adres.

Beveiligingscamera kopen?
Voor het kopen van eenvoudige beveiligingscamera kunt u terecht op:
SPY SHOP

Huur Beveiligingscamera?
Voor een tijdelijke oplossing op het gebied van camerasystemen is het tevens mogelijk bij ons een compleet camera systeem of losse componenten te huren. U heeft de keuze uit verschillende soorten beveiligingscamera's voor korte of lange termijn, afhankelijk van uw wensen en situatie.

Wanneer u bijvoorbeeld een evenement heeft, of een tijdelijke opslag met waardevolle goederen is huren een goede optie. De kosten blijven zo beheersbaar en u kunt het systeem flexibel inzetten.

Menu