Helaas zijn bedreiging, afpersing, diefstal en zelfs stalking zaken waar u als persoon mee te maken kunt krijgen. Vooral als directeur van een onderneming, vermogend of publiek bekend persoon is persoonsbeveiliging van groot belang om te veiligheid van u, maar ook uw gezin te garanderen.
Al enige jaren verzorgen wij voor verschillende personen advies en ondersteuning op veiligheidsgebied, zoals persoonsbeveiliging. Veel van onze medewerkers hebben op het gebied van persoonsbeveiliging, veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende overheidsdiensten. Door middel van het maken van een inventarisatie van uw positie en mogelijke risico´s worden aanbevelingen gedaan om u weer ‘veilig’ te maken, zonder daarbij uw privé leven onnodig aan te tasten.

Wij werken met een totaalpakket aan beveiligingsdiensten en producten, waar persoonsbeveiliging onder valt. Op deze manier heeft u voor al uw veiligheidszaken maar één aanspraakpunt. Buiten een betere veiligheid resulteert dit tevens in een overzichtelijkere situatie krijgt met een beter eindresultaat.

De volgende diensten vormen onder andere onderdeel van het pakket aan diensten om uw persoonlijke veiligheid te verbeteren:

  • Risk management
  • Crisis management
  • Persoonsbeveiliging
  • Chauffeursdiensten
  • Afluisterapparatuur opsporen
  • Sreenen van personen
  • (Verborgen) Camera’s plaatsen

Al de door ons aangeboden persoonsbeveiliging diensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Tevens werken wij aan de hand van een gedragscode Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Persoonsbeveiliging apparatuur nodig?
Voor het kopen van spy-camera kunt u terecht op onze: SPYSHOP 

Menu