Belangrijkste signalen voor overspel van vriend of vriendin

Meer dan 10% van de mensen gaat wel eens vreemd. Wordt u bedrogen door uw partner? Vaak is dit niet altijd even duidelijk. Herken de belangrijkste signalen van overspel. We laten u 5 signalen zien die u absoluut niet mag missen.

1. De partner heeft het te druk met werk of nieuwe hobby

Heeft uw partner het plots druk met werk, sport of zijn nieuwe hobby? Misschien heeft hij/zij een druk werkschema, de kans is echter ook aanwezig dat de partner zijn tijd aan iemand anders besteedt.

2. De smartphone en/of pc is heilig

Is uw partner de laatste tijd erg close met zijn telefoon of legt hij/zij de smartphone continu met het scherm naar beneden? Kijk ook eens hoeveel tijd de partner achter de computer doorbrengt, of vensters snel worden weg geklikt. Een signaal dat uw partner iets te verbergen heeft.

3. Partner is erg attent richting u

U krijgt de laatste tijd meer complimentjes en aandacht. Misschien neemt uw partner ook wat vaker een bosje bloemen of ander kleinigheidje mee. Signalen die haaks staan op overspel. Toch doet de vreemdgaande partner dit met een duidelijke reden: uit schuldgevoel. Bovendien wakkert de verliefdheid het verlangen naar de eigen partner een beetje aan. In andere gevallen gebeurt het tegenovergestelde en raakt de onderlinge relatie wat bekoeld.

4. Meer aandacht voor het uiterlijk

Nieuwe kleding, een ander kapsel, make-up of een lekker geurtje: allemaal signalen dat uw partner meer met zijn of haar uiterlijk bezig is. Dit hoeft natuurlijk niet direct iets te betekenen, hoewel het vaker voorkomt bij mensen die vreemdgaan. Vooral wanneer uiterlijk voorheen niet zo belangrijk was.

5. Interesse in uw werkschema/sociale leven

Overspel vergt een goede planning. Daarom is uw partner geïnteresseerd in uw werkschema of sociale leven. Zo weet hij of zij precies wanneer u niet thuis bent. Mocht de partner een avondje uitgaan met zijn of haar nieuwe vlam, dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat de eigen partner dit ziet. Ook weer een reden om te vragen naar de planning van vanavond.

Overspel ontdekken: privé detective inhuren

Bij vermoeden op overspel lijkt aanval de beste verdediging. Rechtstreeks ernaar vragen levert echter niet altijd het gewenste resultaat op: grote kans dat de partner dit glashard ontkent. Het inhuren van een privé detective geeft duidelijkheid. De ervaren privé detective observeert de partner en verzamelt bewijsmateriaal door middel van foto- en video-opnamen. Eventueel wordt er gebruik gemaakt van verborgen camera’s of afluisterapparatuur.

Met een onderzoek naar overspel bent u zeker van uw zaak. U ontvangt een uitgebreide rapportage met eventueel bewijsmateriaal. Hiermee kunt u uw partner rechtstreeks confronteren. De kosten van dit onderzoek zijn afhankelijk van de duur en de onderzoeksmethode. U sluit een overeenkomst af waarin alle kosten overzichtelijk vermeld staan. Zo komt u achteraf nooit voor hogere kosten te staan.