Bedrijfsrecherche

Uit het aanbod van bedrijfsrecherche bureaus maakt u een goede keuze in zee te gaan met QUSO Bedrijfsrecherche BV. Vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan in het door ons laten uitvoeren van bedrijfsrecherche onderzoek naar bijvoorbeeld onterecht ziekteverzuim, concurrentiebeding of diefstal van geld of goederen. Door onze effectieve aanpak behalen wij voor u op korte termijn resultaat en houden rekening met u bedrijfscontinuïteit in al onze onderzoeken. In nauw overleg zoeken wij naar de beste oplossing voor u fraude probleem en de bedrijfsrecherche dienst die hier bij past.

Op het gebied van bedrijfsrecherche leveren wij verschillende diensten, zoals onderstaand weergegeven:

Met een vergunning van het Ministerie van Justitie voor het uitoefenen van bedrijfsrecherche onderzoek kunnen wij zowel het bedrijfsleven, gemeenten, de advocatuur en de verzekeringsmaatschappijen bedienen op het gebied van bedrijfsrecherche. De particulier onderzoekers die de bedrijfsrecherche onderzoeken uitvoeren hebben een ruime ervaring in verschillende onderzoekspecialismen en zijn allen in bezit van de wettelijk vereiste particulier onderzoeker diploma’s. Op deze manier kan het verkregen bewijs van onze bedrijfsrecherche diensten gebruikt worden in een rechtszaak en hierin van doorslaggevende waarde zijn.

Al de door ons aangeboden bedrijfsrecherche diensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Voor een greep uit de bedrijven die u voor zijn geweest met het afnemen van onze recherche diensten kijkt u bij Portfolio.

Verder wordt een heldere kostenopbouw per bedrijfsrecherche onderzoek gehanteerd en houdt uw vaste contactpersoon binnen QUSO Bedrijfsrecherche BV u op de hoogte over de voortgang.

Eisen Bedrijfsrecherche bureau:
Alle particuliere recherchebureaus die in Nederland detective diensten willen aanbieden dienen aan de onderstaande eisen te voldoen. Wanneer u er over denkt om een prive-detective in te huren om een onderzoek te doen is het sterk aan te raden te controleren of het detectivebureau aan deze gestelde eisen voldoet. Er worden namelijk, op websites zoals marktplaats, maar ook op professioneel uitziende webpagina’s privédetective diensten aangeboden door mensen of bedrijven die niet aan de eisen voldoen. Dit kan problemen opleveren met latere rechtsgeldigheid van een rapportage bij een eventuele rechtszaak, maar veelal is ook het daadwerkelijk prive-detective onderzoek van lagere kwaliteit.

Vergunning van het Ministerie van Justitie:
Alle particuliere detectivebureaus dienen in het bezit te zijn van een vergunning. Wanneer er aan een prive-detective bureau een vergunning is toegekend krijgt dit bedrijf een POB nummer toegewezen. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat een dergelijk detectivebureau zich aan bepaalde wettelijke eisen houdt. Wanneer dit niet het geval is kan namelijk dit bureau zijn vergunning verliezen.

Aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens:
Een particulier detectivebureau dient aangemeld te zijn bij het college bescherming persoonsgegevens. In de praktijk betekend dit dat het prive-detective bureau de richtlijnen van deze organisatie dient na te leven en dit door het CBP wordt gecontroleerd. Zo worden aan detectivebureaus door dit orgaan bepaalde eisen gesteld die betrekking hebben op privacy en de bewaarduur en wijze van persoonsgegevens.

Overige eisen recherchebureau:
Buiten de branche specifieke eisen zoals hierboven vermeld dienen detectivebureaus natuurlijk ook ingeschreven te staan bij de KvK. .

Tip voor het inhuren van een recherchebureau:
Wanneer u op het punt staat om een detectivebureau in te schakelen en u heeft een groter onderzoek dan enkel wat uitzoekwerk, dan is het te adviseren een persoonlijk intake gesprek te houden. In dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het prive detectivebureau en kunt u ook vragen naar de resultaten in vergelijkbare zaken.

QUSO BV voldoet ruim aan alle gestelde eisen.

Bedrijfsrecherche zoeken in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Meer informatie over bedrijfsrecherche?

Lees hier meer over: Concurrentiebeding onderzoek

Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Bedrijfsrecherche of vul ons informatieformulier in.

 

 

Google