Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche door QUSO BV staat al jaren voor professioneel en integer bedrijfsrecherche onderzoek binnen Nederland, maar ook in het buitenland. Discretie en kwaliteit vormen de basis voor onze bedrijfrecherche diensten en met onze effectieve aanpak onderscheiden wij ons van andere bedrijfsrecherche bureaus.

Op het gebied van bedrijfsrecherche doen wij verschillende onderzoeken, zoals onderstaand weergegeven:

Met een vergunning van het Ministerie van Justitie voor het uitoefenen van een bedrijfsrecherche kunnen wij zowel het bedrijfsleven, gemeenten, de advocatuur en de verzekeringsmaatschappijen bedienen op het gebied van bedrijfsrecherche.

De particulier onderzoekers in dienst bij ons bedrijfsrecherche bureau hebben een ruime ervaring in verschillende onderzoekspecialismen en zijn allen in bezit van de wettelijk vereiste particulier onderzoeker diploma’s. Op deze manier kan het verkregen bewijs van ons bedrijfsrecherche bureau gebruikt worden in een rechtszaak en hierin van doorslaggevende waarde zijn.

Al de door ons aangeboden bedrijfsrecherche diensten worden snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Voor een greep uit de bedrijven die u voor zijn geweest met het afnemen van onze recherche diensten kijkt u bij Portfolio.

Bedrijfsrecherche onderzoek rondom de volgende steden:
Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.

Verder wordt een heldere kostenopbouw per bedrijfsrecherche onderzoek gehanteerd en houdt uw vaste contactpersoon binnen QUSO Bedrijfsrecherche BV u op de hoogte over de voortgang.

Meer informatie over bedrijfsrecherche?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@quso.nl, waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Google