Hotelbeveiliging

Al sinds 1999 leveren wij aan verschillende hotels nachtportiers en nacht receptionisten. Wij onderscheiden ons van andere (beveiliging)bureau´s die deze diensten aanbieden door de speciale selectie van personeel welke wij hanteren. Zo zoeken wij in ons personeelsbestand en eventueel via personeelsadvertenties een gastheer welke aansluit bij de uitstraling en verwachte werkzaamheden van het betreffende hotel. Zo leveren wij voor sommige hotels waar weinig gasten die inchecken zijn nachtportiers welke ook lichte schoonmaakwerkzaamheden, klaarzetten van het ontbijt en dergelijke werkzaamheden verzorgen. In hotels waar het s nachts drukker is verzorgen daarentegen juist weer personeel welke een betere computer kennis heeft en daardoor meerdere gasten die inchecken sneller kan afhandelen. Buiten het leveren van nieuw personeel is het ook mogelijk om huidige personeel (deels) over te nemen. Wij kunnen dit in een persoonlijk gesprek verder toelichten.

Buiten het leveren van nacht receptionisten kunnen wij ook hotelbeveiligers verzorgen welke als aanvulling op de receptionist toezicht houden op:

  • Openstaande nooduitgangen
  • (Openbare)dronkenschap
  • Geluidsoverlast
  • Ruzie tussen gasten
  • Vandalisme

Buiten het leveren van toezichthouders overdag of ’s nachts in uw hotel leveren wij tevens parkeerwachten voor uw drukke dagen. Deze worden voor een aantrekkelijk tarief aangeboden en op deze manier kunt u uw vaste personeel optimaal inzetten.

Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek toe wat wij  voor u als hotel kunnen betekenen.

Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over,
Hotelbeveiliging of vul ons informatieformulier in.

Google