Bedrijfsrecherche

Na onze oprichting in 2001 zijn wij als familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgroot bedrijfsrecherche bureau, gespecialiseerd in verschillende soorten fraude- en bedrijfsrecherche onderzoeken met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Maaseik (België)

Discretie en kwaliteit vormen de basis voor onze bedrijfrecherche diensten en met onze effectieve aanpak onderscheiden wij ons van andere bedrijfsrecherche bureaus. Al de door ons opgestelde rapportages van de uitgevoerde bedrijfsrecherche onderzoeken zijn te gebruiken in een eventuele rechtszaak en hebben al vele malen de doorslag gegeven.

Als particulier recherchebureau hebben wij van het Ministerie van Justitie het erkenningsnummer POB 821

Tijdens al onze bedrijfsrecherche onderzoeken wordt u door uw vaste contactpersoon gedurende het gehele onderzoek op de hoogte gehouden van de voortgang en kosten. Op het gebied van bedrijfsrecherche doen wij verschillende onderzoeken, zoals onderstaand weergegeven:

Wat kost een bedrijfsrecherche onderzoek?
Het is lastig aan te geven wat de kosten zijn voor een bedrijfsrecherche onderzoek, omdat de inzet per geval afwijkend is. Wel kan er, aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek, een plan van aanpak in offerte worden opgesteld om het bedrijfsrecherche onderzoek zo effectief mogelijk in te zetten. In deze offerte wordt het onderzoeksdoel vastgesteld en gekoppeld aan een heldere kostenstructuur per onderzoek dag aan de hand van een uurtarief.

Eisen Bedrijfsrecherche bureau:
Alle particuliere recherchebureaus die in Nederland detective diensten willen aanbieden dienen aan de onderstaande eisen te voldoen. Wanneer u er over denkt om een prive-detective in te huren om een onderzoek te doen is het sterk aan te raden te controleren of het detectivebureau aan deze gestelde eisen voldoet. Er worden namelijk, op websites zoals marktplaats, maar ook op professioneel uitziende webpagina’s privédetective diensten aangeboden door mensen of bedrijven die niet aan de eisen voldoen. Dit kan problemen opleveren met latere rechtsgeldigheid van een rapportage bij een eventuele rechtszaak, maar veelal is ook het daadwerkelijk prive-detective onderzoek van lagere kwaliteit.

Vergunning van het Ministerie van Justitie:
Alle particuliere detectivebureaus dienen in het bezit te zijn van een vergunning. Wanneer er aan een prive-detective bureau een vergunning is toegekend krijgt dit bedrijf een POB nummer toegewezen. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat een dergelijk detectivebureau zich aan bepaalde wettelijke eisen houdt. Wanneer dit niet het geval is kan namelijk dit bureau zijn vergunning verliezen.

Aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens:
Een particulier detectivebureau dient aangemeld te zijn bij het College Bescherming Persoonsgegevens. In de praktijk betekent dit dat het prive-detective bureau de richtlijnen van deze organisatie dient na te leven en dit door het CBP wordt gecontroleerd. Zo worden aan detectivebureaus door dit orgaan bepaalde eisen gesteld die betrekking hebben op privacy en de bewaarduur en wijze van persoonsgegevens.

Overige eisen recherchebureau:
Buiten de branche specifieke eisen zoals hierboven vermeld dienen detectivebureaus natuurlijk ook ingeschreven te staan bij de KvK. .

Tip voor het inhuren van een recherchebureau:
Wanneer u op het punt staat om een detectivebureau in te schakelen en u heeft een groter onderzoek dan enkel wat uitzoek werk, dan is het te adviseren een persoonlijk intake gesprek te houden. In dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het prive detectivebureau en kunt u ook vragen naar de resultaten in vergelijkbare zaken.

QUSO BV voldoet ruim aan alle gestelde eisen.

Bedrijfsrecherche onderzoek rondom de volgende steden:
Met onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Maaseik (België) bieden wij totaaloplossingen het gebied van bedrijfsrecherche onderzoeken voor bedrijven, advocaten en instellingen.

Bel nu +31 (0) 30 292 0200 voor meer informatie over ons
Bedrijfsrecherche onderzoek of vul ons informatieformulier in.

 

Google